scaun sofer
![]() ![]() ![]() |
scaun sofer
dorumntn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Nu!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
te asezi pe cel din dreapta si pe urma pe cel de la sofer, o sa vezi ca este mult mai bine
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Ridica volanul mai sus sa ai impresia ca stai mai jos
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
razvanache |
![]()
|
Meganist de voie Group: Members Posts: 178 Joined: 20 June 11 From: Tg Mures ![]() |
daca e la maxim jos nu ai ce-i face. eventual circula vreo 2 luni cu niste perne pe scaun si cand le dai jos o sa ai impresia ca esti in lamborghini
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 82CP
2003 HatchBack "...vezi ma? Ti-am zis eu sa nu-ti iei Megane! da tu nu, tu Batman, Batman..."
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Se poate modifica pozitia scaunelor...
![]() ![]() P.S.: este mult de munca si trebuie multa atentie respectiv bibileala dar la final rezultatul merita... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
N-ai tras o poza in timpul modificarilor? Ca asa ma bate un gand acum in noapte, despre modificarea asta
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Are dreptate colegul @solidconvert, am vrut intr-o zi sa ma apuc de aceasta minunata modificare dar a aparut ceva neprevazut si am abandonat si de atunci nu am mai reusit sa fac aceasta operatiune...urmeaza
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
solidconvert > dupa taiat , polizat..etc... scaunul se mai poate regla pe inaltime respectiv față spate? Mai simplu : merg reglajele la el ca la unu nemodificat?
This post has been edited by M i h a i: 22 Oct 2012, 23:04 |
--------------------
------
------
------
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Da!...totul este functional...
L.E.: practic nu se intervine asupra sistemului de culisare, ridicare/coborare... @dan22y: Poze din pacate n-am apucat sa fac la momentul respectiv pentru ca eram setat pe treaba ![]() Oricum fara distantiere parca nu coboara mai mult de 1cm ... in schimb daca reusiti sa polizati santul respectiv o sa coboare suficient. This post has been edited by solidconvert: 23 Oct 2012, 10:06 |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627637886
Poti sa marchezi pe una din schitele de aici in care piesa trebuie prelungit santul? Se poate cobora mai mult scaunul prelungind doar santul ala si cam cu cat, ca sa stim daca merita sau nu? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
solidconvert |
![]()
|
Nu merge identificat reperul respectiv din schemele astea, dar daca demontati si intoarceti scaunul o sa va prindeti unde anume se opreste sau in ce... referitor la cat coboara pot sa estimez ca undeva la vreo 2cm sau poate chiar mai mult... importatnt este ca se simte chiar bine de tot... cel putin la mine a sesizat chiar si mecanicul de la service dupa ce s a urcat in masina fara sa i spun eu...
P.S.: si mai dati si distantierele repective jos... ![]() |
--------------------
.
.
|
mihaypmihay |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 September 11 ![]() |
Referitor la "modificarea" scaunelor. Sunteti siguri ca dupa acest "artificiu" se respecta normele de siguranta in caz de accident ?
|
--------------------
renault
megane 4 GT TCE
2018 Unde dai, acolo crapa!
|
|
solidconvert |
![]()
|
Nu prea cred ca are ce sa afecteze chiar daca este o modificare de ordin mecanic ( sau poti s o privesti mai mult ca pe o imbunatatire a comfortului)... daca te referi la prindere aceasta ramane la fel (fiecare scaun este prins cu 4 prezoane).
This post has been edited by solidconvert: 24 Oct 2012, 13:38 |
--------------------
.
.
|
mihaypmihay |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 September 11 ![]() |
Ma refeream in general la parti ale caroseriei sau ale motorului, care in caz de impact vor "intra" in interior.
|
--------------------
renault
megane 4 GT TCE
2018 Unde dai, acolo crapa!
|
|
solidconvert |
![]()
|
Pai ce legatura au aceste parti ale caroseriei sau ale motorului cu scaunele?!... ca nu inteleg!...ele sunt tot la fel acolo la locul lor!... sau altfel spus daca cumva prin absurd ca urmare a unui impact frontal probabil, daca motorul intra peste tine in habitaclu tu iti mai faci griji pentru scaune?... cred ca ele, scaunele, ar trebui sa fie cea mai mica grija a ta... defapt cred ca altii vor avea mult mai mult timp dupa aceea sa si faca griji pentru tine...
![]() |
--------------------
.
.
|
Fap |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 28 July 08 ![]() |
Cine se ofera , contra cost evident , sa imi coboare inaltimea ambelor scaune ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2006/Confort Expression
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
Imi amorteste genunchiul drept cand conduc extra-urban, mai mult de 300km, M2-u. Ma gandeam sa schimb scaunele, sa caut unele cu un sezut mai lung sau cu un suport pentru genunchi.
Am incercat toate combinatiile de reglaje sezut-spatar-volan. Se potrivesc scaunele de la Laguna 2-3, Opel Vectra, etc? Sau cam ce scaune se potrivesc? Vreau sa stiu de unde sa incep sa caut. Multumesc. This post has been edited by balauru_327: 18 May 2017, 07:23 |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
sorindts |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 10 April 10 ![]() |
Vă rog să mă ajutați cu o informație? Cum pot monta niște huse pe scaunele din fata la un renault megane 2? Nu știu cum sa le bag pe sub plasticul de la baza scaunului.
|
--------------------
renault megan 2
renault megan 2
2007
|
|
ADIMK3.5 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 December 12 ![]() |
Contra cost, evident, se ofera cineva in Bucuresti sa coboare mai mult scaunul la Megane 2?
Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.4 72kw Manager
- B
|
|
Alin2225 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 17 November 16 From: Timisoara ![]() |
Da-le ma in mama lor de huse!! Iti dau numarul de telefon a lu' nevastamea ça are ceva experienta.
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 86 cp
2007 Sper ca dupa ce mor nevastamea sa nu-mi vanda sculele la pretul care i-am zis eu ca le-am cumparat
|
|
Sefulik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 April 17 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Are careva ceva idei referitor la inlocuirea sistemului de sina in caz de uzura accentuata la un M2.2 coupe? Al meu scaun are un mic joc fata-spate exact in pozitia mea favorita de condus. Se pot inlocui separat sinele? Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:36 |