Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

service bucuresti: serus sau cobalcescu splai?, detalii...

mihhai
post 20 Oct 2012, 20:55
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

salut... nu am mai gasit strict subiectul asta pe aici asa ca l-am creat eu... situatie: trebuie sa ajung cu masina la un service in bucuresti sa-mi schimbe un semering palier intre cutie si motor, cutie automata...plus o verificare a cutiei, pt ca apare pe bord din cand in cand "check gearbox"... si din cate m-am interesat eu, preturile sunt aceleasi cam la toti...
inclin catre serus sau cobalcescu splai... ar mai fi si auto filaret, am fost si am discutat si cel putin dupa cum vorbea, nenea de la ghiseu parea de treaba...
dar raman primele 2...
intrebarea mea: neultumiri majore legate de contactul cu cele 2 locatii? ma refer la care anume vi s-au parut mai seriosi si la care a-ti merge si a 2a oara? eu evit service-urile oficiale, am baietii mei, mai fac si eu una alta pe la masina, dar se pare ca la asta nu se baga nimeni decat cei oficiali, cu documentatie, bla bla bla... oricum, probabil cat de curand voi ajunge la cobalcescu splai (stau aproape) sau la serus (sunt cam departe). oricum, ms de sfaturi si pareri..

--------------------
renault laguna 3 2014
pisi 318i cabrio '97 1.8i
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gotty
post 20 Oct 2012, 23:14
Post #2

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

Pentru Serus contacteaza l pe userul Solon ca sa ti dea mai multe informatii.

--------------------
Private Spice Member
+
zaboss
post 21 Oct 2012, 14:19
Post #3

Membru

Vezi că la Cobălcescu era obiceiul de a încărca factura. Eu m-am trezit cu niște plăcuțe frână față-spate pe o factură la revizia de 30.000 (mașina fusese lăsată în service și recuperată de soție, cheltuielile cu mașina mi le deduc pe firmă). În condițiile în care am și acum plăcuțele originale.

This post has been edited by zaboss: 21 Oct 2012, 14:19

--------------------
Kia Sportage 2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/ Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale
Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
+
victor cristian
post 21 Oct 2012, 16:58
Post #4

Membru autentic

eu am schimbat bucsele punte spate la serus militari si am fost foarte multumit,nu s-a batut cu ciocanul,am vazut ca au dispozitive ptr orice si am mai vb cu clienti de acolo cat am asteptat si se pare ca unii faceau lucrarile doar la ei ptr ca erau multumiti.e drept,partea cu preturile cam ustura dar la service-urile de cartier ma costa manopera mai mult si nu aveau nici prese iar lu.crarea se facea dupa o zi pe alta,la renault a durat 3 ore .in alta parte nu am fost si nu pot detalia

--------------------
renault LagunaII 1.8,16v 2003limousine
+
mihhai
post 30 Oct 2012, 13:43
Post #5

Membru

revin: pana la urma am ajuns la auto filaret, tot reprezentanta reno, si pot spune ca sunt extrem de multumit de contactul cu ei. voi mai merge la ei si peste cateva zile, pt remedierea problemei mele iar apoi, la nevoie, tot la ei voi apela! bafta tuturor!

--------------------
renault laguna 3 2014
+
Dj_captainu
post 30 Oct 2012, 16:09
Post #6

Membru

Eu am fost la serus filaret cu o problema la clima...nu baga aer rece peste 2500 turatii. Mecanicul de acolo a zis ca e de la freon ca nu am fost la interval de 2 ani sa il verifice si ca era nivelul la jumatate. mi-a schimbat freonul si nu s-a rezolvat. Din ce am citit pe forum ar fi de la modulul climatronic. I-am spus mecanicului si a ras de mine...ca pe forum toti sunt destepti. In concluzie nu sunt chiar asa de "Experti" cei de la reprezentanta. Legat de preturi, am cerut un pret pentru capetele de bara. Raspunsul m-a infiorat : 350 lei bucata.

--------------------
Renault Laguna 2 2003 , 1.9DCI, 120CP - IL-16-RYN
Laguna 2 Dynamique
+
mihhai
post 30 Oct 2012, 16:54
Post #7

Membru

o mica corectare: cei de la filaret sunt autoservice filaret, se ocupa de renault si bmw, iar serus sunt doar pe reno si nissan si sunt pe bvd timisoara si pe centura la chiajna. dupa cum spune si numele, cei de la filaret, sunt in apropierea autogarii filaret, deci sunt total separate cele 2 reprezentante. iar cu forumul... pe langa ceea ce ma interesa pe mine si eu tot asa i-am zis celui de acolo, sa-mi activeze sinteza vocala din tester, la care el a zis ca nu stie cum... nici o problema, iti explic eu, i-am zis... si , pas cu pas, i-am aratat si a vazut ca am dreptate. ca nu stia, dar ca acum s-a convins ca am dreptate. dupa asta, nu m-a mai contrazis la nimic cand ii spuneam ca stiu si din practica personala si de pe forum... iar despre pretz, ce sa zic: tester clip la cobalcescu, 100 ron; la serus: 80 ron; la filaret: 43 ron, pe factura. banuiesc ca e acelasi tester si face acelasi lucru, in toate reprezentantele... vizavi de preturile la piese... cam asta e regula la reno. de aceea exista forum si magazine aftermarket. fiecare se descurca cum poate... eu unul merg la ei doar pt ce nu am cum sa rezolv personal...

This post has been edited by mihhai: 30 Oct 2012, 16:55

--------------------
renault laguna 3 2014
+
victor cristian
post 30 Oct 2012, 18:08
Post #8

Membru autentic

referitor la discutiile ce privesc preturile pieselor pe la diverse reprezentante,bantui de ceva ani pe acest forum si am citit aproape tot ceea ce tine de defecte,mai ales inainte de a-mi achizitiona masina, si am descoperit ca toti cei care au cumparat bucse sau capete de bare aftermarket produse de firme oarecum cunoscute,se vaita ca ele nu rezista mai mult de un an sau 10.000km.cand am schimbat bucsele puntei spate,in prima faza am cumparat unele de la o firma care din pacate produce multe repere ptr directie dar cand am ajuns la Serus ptr a le schimba,am fost inspirat si am cerut si unele de la ei ptr a face o comparatie.cele de origine,aveau cauciucul mult mai tare si se vedea diferenta executiei drept ptr care le-am vandut pe primele.nu stiu daca se merita sa achizitionezi toate piesele din reprezentanta dar in privinta celor de la directie,eu nu voi cumpara nimic din alte magazine care s-o spunem drept,sunt pline de facaturi ordinare.ca un exemplu,trei termostate schimbate la un Megane ,dupa care am renuntat si am luat din reprezentanta ptr ca m-a costat mai mult manopera si pierderea timpului

--------------------
renault LagunaII 1.8,16v 2003limousine
+
mihhai
post 30 Oct 2012, 21:31
Post #9

Membru

sunt de acord. eu ma refeream in general, la piese. dar despre directie si articulatii si alte cauciucaraie, sunt de acord, m=am convins si pe pielea mea dar si din experienta altora... oricum, eu sunt de principiu de a ma interesa in mai multe locuri (inclusiv reprezentante) despre piese, manopere, pana a ma convinge de ceea ce vreau...

--------------------
renault laguna 3 2014
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 15:07
Dacia