VIN Megane 3 2010, VIN
![]() ![]() ![]() |
VIN Megane 3 2010, VIN
neboleanu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
- CL-XX-TRI
2017 Estate GT LINE
|
|||
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Sub scaunul pasagerului din dreapta, la mine la ITP la acolo au gasit-o.
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
alexbudan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
La mine, respectiv Megane 3 Sport Tourer din 2010, seria se afla pe stalpul de la usa dreapta fata, a pasagerului. Cum ai usa deschisa complet rasucesti capul si de uiti pe stalpul A al caroseriei, undeva in zona opritorului de usa si a tubului cu cabluri electrice care intra din caroserie in usa.
Tampita pozitie, dupa parerea mea. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1.2 TCE 130 EDC
2015
|
|
neboleanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 October 07 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat la usa si am cautat si in jurul scaunului de la pasager si tot nu am gasit nimic.
![]() E masina fara VIN stantat. ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
- CL-XX-TRI
2017 Estate GT LINE
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Al tau este fabricat la Bursa sau Palencia?, posibil in functie de locul de fabricatie sa difere si pozitia VIN-ului.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La mine (2009, Palencia) e stantata pe caroserie, in dreptul balamalelor de la usa pasagerului fata.
Cretina pozitie, ca si la Clio de altfel (sub scaunul soferului), unde trebuie sa se dea jos si pasagerul din fata si cel din spate daca vrea vreun granicer sa verifice seria caroseriei. Ideal era pe contraaripa, in dreptul amortizorului, dar deh, minte de francez... |
--------------------
.
.
.
|
|
gisal |
![]()
|
Enjoy the Road! Group: Members Posts: 50 Joined: 5 December 05 ![]() |
QUOTE(alexbudan @ 19 Oct 2012, 21:37) La mine, respectiv Megane 3 Sport Tourer din 2010, seria se afla pe stalpul de la usa dreapta fata, a pasagerului. Cum ai usa deschisa complet rasucesti capul si de uiti pe stalpul A al caroseriei, undeva in zona opritorului de usa si a tubului cu cabluri electrice care intra din caroserie in usa. Tampita pozitie, dupa parerea mea. ![]() Si la mine este in acelasi loc. Imi aduc aminte ca la RAR s-au invartit cateva minute pana au descoperit-o :-) |
--------------------
Renault
Megane III
- Bucuresti
2010, 1.9dci, 130CP, Privilege+ ex. Octavia 2, 2008, 1.6MPI, 102CP, Elegance
ex. Megane 2, 2006, 1.5dci, 105 CP, Expression+ ex. Dacia SuperNova, 2002, 1.4MPI, 75CP, Confort |
|
neboleanu |
![]()
|
Salut,
Scuze ca nu am venit cu un reply pana acum la raspunsurile voastre. ![]() Am fost si am schimbat parbrizul la masina si am intrebat la reprezentanta si mi-au spus ca este sub scaunul pasagerului dar nu este taiata mocheta. In caz ca am nevoie trebuie taiata mocheta ca cei din fabrica au uitat acest mic detaliu. ![]() Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Se poate inchide acest topic. Multumesc, |
--------------------
Renault
Megane IV
- CL-XX-TRI
2017 Estate GT LINE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:02 |