Demontare rezervor benzina Megane 2, cum se procedeaza?
![]() ![]() ![]() |
Demontare rezervor benzina Megane 2, cum se procedeaza?
mrkiry |
![]()
|
||
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ai desfacul capacul si ai schimbat pompa tot pe acolo poti sa si cureti......fara demontare de pe masina.
Scoti tot combustibilul din rezervor,bagi detergent(lichid recomandat)+apa calda si apoi tragi cu un aspirator de lichide tot ce este pe acolo. Daca mai este nevoie repeti operatiunea pana iese curat. Daca vrei totusi sa demontezi complet rezervorul trebuie sa-l dsfaci din prinderi si sa scoti conductele de umplere/aerisire.......si apoi dupa curatare sa-l montezi la loc cu grija. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
cineva imi spunea ca a trebuit sa dea jos puntea si toba
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(espacern @ 6 Oct 2012, 13:02) Daca ai desfacul capacul si ai schimbat pompa tot pe acolo poti sa si cureti......fara demontare de pe masina. Scoti tot combustibilul din rezervor,bagi detergent(lichid recomandat)+apa calda si apoi tragi cu un aspirator de lichide tot ce este pe acolo. Daca mai este nevoie repeti operatiunea pana iese curat. Daca vrei totusi sa demontezi complet rezervorul trebuie sa-l dsfaci din prinderi si sa scoti conductele de umplere/aerisire.......si apoi dupa curatare sa-l montezi la loc cu grija. @+ Vezi ca trebe scos din suporti si esapamentul in partea din spate. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
mrkiry |
![]()
|
M-am uitat si eu sub ea,si cred ca trebuie scos esapamentul..E groaznic,nu puteau sa faca si ei ceva mai simplu...Sper ca metoda data de @epacern sa functioneze
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
danio70 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 August 12 ![]() |
scopul de a ingreuna montarea/deomntarea multor consumabile si piese este ca sa nu poti de unul singur in fata blocului si sa fi nevoit sa mergi la reprezentanta.
|
--------------------
renault megane2
megane
megane 2 /2006
- 07 bv 007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
De cand este rezervorul considerat cosumabil???
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
ca sa desfaci rezervorul unde e pompa de benzina ai nevoie de cheie speciala ?
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Da, vezi aici.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
mrkiry |
![]()
|
Am rezolvat cat de cat cu curatarea rezervorului.Am desfacut pompa de benzina si am procedat cum m-a indrumat colegul.Mersi mult pt sfat!
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ce detergent/metoda ai folosit?
Detergent special pentru spalat *hidrocarburi* de prin service-uri este OK. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai facut o solicitare pe anunturi oferte permanente la topical vopsitorie in Bucuresti al userului Motosoft... poate n ai intrebat pt tine dar asta este alta treaba... dupa ce identifici te rog sa mi spui daca tu sau alta cunostinta de a ta a ti reparat la el si cum a iesit...
O zi buna, Laurentiu |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 03:09 |