probleme centralizata scenic, alt gen de probleme decat cele obisnuite
![]() ![]() ![]() |
probleme centralizata scenic, alt gen de probleme decat cele obisnuite
scenic `98 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 30 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic
1998 minivan
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sunt scoase parghiile din actuator din diferite motive...voit sau accidental(defectiune) dar m-as mira sa fie la patru usi inclusiv portbagajul
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
scenic `98 |
![]()
|
de aceea am scris aici pt k nu am mai auzit nici eu asa ceva pana am patit,nu se inchide sau deschide nimic, in afara usii soferului,si asta cu ambele chei,nu cunosc sa fi umblat sau schimbat ceva legat de inchidere,din senin s-a intamplat,am intrebat peste tot posibil,nimeni nici o idee in afara ca ar fi o pompa de vacuum si ceva pistonase care nu mai dau randament,habar n-am
This post has been edited by scenic `98: 30 Sep 2012, 16:55 |
--------------------
renault
megane scenic
1998 minivan
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Schimba motorasul, eu am patit la fel la usa din dreapta. Se potriveste unul universal, m-a costat 15 ron unul.
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
scenic `98 |
![]()
|
care motoras? adik de la care usa? ms
|
--------------------
renault
megane scenic
1998 minivan
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Da, motorasul de la inchiderea centralizata.
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
scenic `98 |
![]()
|
ok,poate te voi enerva dar spune-mi si unde se afla mai exact? si de ce imi merge doar o usa din toate+portbagaj+rezervor?
|
--------------------
renault
megane scenic
1998 minivan
|
|
horyc |
![]()
|
QUOTE(scenic `98 @ 1 Oct 2012, 21:35) ok,poate te voi enerva dar spune-mi si unde se afla mai exact? si de ce imi merge doar o usa din toate+portbagaj+rezervor? Folosestete de aceste link: http://www.reno.ro/Demontare-panou-si-maca...te-t132682.html http://www.reno.ro/Capitonaj-Portiera-Fata-t241197.html http://www.reno.ro/Demontare-panou-portiera-t103951.html cel mai bine dute la un magazin de montat alarme si acolo te va ajunge mai ieftin. |
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:28 |