Arc rupt dreapta fata, Caut mecanic(service) care sa ma ajute in Brasov
![]() ![]() ![]() |
Arc rupt dreapta fata, Caut mecanic(service) care sa ma ajute in Brasov
dan311027 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 January 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna II
2004 2.0
|
|||
costin.sandu8 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 881 Joined: 7 July 10 ![]() |
Mergi la reprezentanta Renault. Eu am fost la ei ( cu arcurile aduse de mine) si au fost de bun simt . Si la Subaru este in regula.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2.0 16v Privilege 2002 costin
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Eu zic sa te duci cu tupeu la orice service. Mai mult de 50 lei / parte nu are de ce sa te coste! - evident, sa ai tu arcul.... (eu in Bucuresti la service "DOREL SRL" am dat 70 lei pentru inlocuirea arcurilor fata.
Recomandarea mea, mergi URGENT si repara-ti stricaciunea; eu am patit la fel cu arcul pe stanga si mi-a facut franjuri anvelopa. S-a rupt si la viraj a intrat fix in laterala cauciucului - zdrente a facut acolo. Sa fiu sincer daca ai presa ti-l schimbi singurel in 20 minute..... |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
dan311027 |
![]()
|
Multumesc de raspuns .
Deci domnii de la Renault Bv (de liga carefour ?)sunt de treaba ? si arcuri de unde as putea sa iau ? recomandare marca ? @am avut noroc ca nu astricat nimic cind a zburat afara.. This post has been edited by dan311027: 12 Sep 2012, 16:10 |
--------------------
renault
Laguna II
2004 2.0
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
De obicei arcurile se schimba in pereche, deoarece "elasticitatea" loc se modifica in timp.
Eu personal am luat KYB-la vreo 175ron/bucata de la un magazin online. Depinde de motorizare, eu avand 3000cmc benzina sunt aceleasi arcuri ca si la 2.2dci - din cauza greutatii. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
incearca aici www.ingaraj.ro nu fac reclama acestui site dara are preturi f bune
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
melcu |
![]()
|
Nu vreau sa se considere reclama, dau eu cele mai ieftine arcui le-am gasit la www.autoeco.ro
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
costin.sandu8 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 881 Joined: 7 July 10 ![]() |
Langa Carrefour, reprezentanta Euro-Motor ( Renault si Dacia). Baietii sunt in regula. Este posibil ca tipul de la receptie service sa mormaie ca nu dau garantie pe lucrare, pentru ca nu sunt piesele de la ei.
This post has been edited by costin.sandu8: 12 Sep 2012, 22:45 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2.0 16v Privilege 2002 costin
|
|
dan311027 |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru raspunsuri , ramine sa le comand de pe internet si sa ma duc la reprezentanta.
![]() |
--------------------
renault
Laguna II
2004 2.0
|
|
marian71 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 11 August 12 ![]() |
La mine s-a rupt in pacare .Evident ca nu stiam si la plecarea de pe loc am simtit ca o piatra sub roata.Am fortat sa trec pese ea si...fassss
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- il 74 cri
2003
|
|
rqjgtf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 8 March 11 ![]() |
Acelasi lucru l-am patit si eu. La plecare din parcare...poc si fass....cauciuc nou Michelin Alpin A4
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9DCI Authentique
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:19 |