Suspensie RS pe HB normal, e compatibila?
![]() ![]() ![]() |
Suspensie RS pe HB normal, e compatibila?
razvanache |
![]()
|
||
Meganist de voie Group: Members Posts: 178 Joined: 20 June 11 From: Tg Mures ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 82CP
2003 HatchBack "...vezi ma? Ti-am zis eu sa nu-ti iei Megane! da tu nu, tu Batman, Batman..."
|
|||
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul este nu, difera puntile si de aici si prinderile amortizoarelor. Vreau si eu link-ul catre site-ul ala cu dezmembrari de rs pe PM te rog.
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
razvanache |
![]()
|
Meganist de voie Group: Members Posts: 178 Joined: 20 June 11 From: Tg Mures ![]() |
multumesc. ai PM cu site-ul.
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 82CP
2003 HatchBack "...vezi ma? Ti-am zis eu sa nu-ti iei Megane! da tu nu, tu Batman, Batman..."
|
|
marius20689 |
![]()
|
![]() Membru 'NiS' Group: Members Posts: 135 Joined: 26 January 11 From: Zimnicea ![]() |
razvanache Imi poti da si mie linkul
Mersii!! |
--------------------
Renault/Opel
---
--- Megane2 /Astra G
''Garage'' |
|
panavision |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 18 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Se poate pune suspensia de RS pe hatchback-ul tau, dar pe langa arcuri si amortizoare mai trebuie sa schimbi sau sa iei in plus:
- flanse amortizoare - cadru motor - fuzete si port fuzete - 2 bielete antiruliu scurte (in plus fata de standard) - o ranforsare suplimentara intre lonjeroane - etrieri fata-spate - discuri de frana fata-spate - jante (5 prezoane, minim 17") - puntea spate Been there, done that! ![]() |
--------------------
Volkswagen
E-Golf
- B-30-SXT
2018 / 136CP
|
|
razvanache |
![]()
|
am inteles. deci cred ca o sa ma rezum la o suspensie Ta-Technix
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 82CP
|
|
shyck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
vreau si eu link-ul daca se poate
|
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|
razvanache |
![]()
|
ebay anglia (.co.uk)
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 82CP
|
|
bronson |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 February 13 ![]() |
Pe motorul din semnatura proprie vrei sa pui suspensia de RS?
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
Privilege/2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:19 |