Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema bielete clio 3

ciubaka25
post 31 Aug 2012, 17:41
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare, am si eu 210.000 km cu masinutza mea si incepe sa bata bieleta din partea stanga, ce imi recomandati? sa le schimb pe ambele sau doar cea din stanga? Motivul bataii e, cred eu, de cand am fost la reprezentanta si s-au uitat aia la bielete iar la cea din stanga au pus o cheie pe ea sa incerce sa o desfaca, dar binenteles ca nu au reusit insa au reusit sa rupa filetul in ea, spunandu-mi ca data viitoare cand vin la ei trebuie taiata ca de desurubat nu poate fi vorba, binenteles ca nu mai am de gand sa merg la reprezentanta pentru nimik. deci, intrebarea mea e sa cumpar 2 bielete (la pretul de 180 ron Febi Bilstein) sau doar una si sa mai astept pana cade si cealalta? excl.gif

--------------------
renault clio 3 2006 - ar06gfg
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danio70
post 31 Aug 2012, 19:31
Post #2

Membru incepator

Group: Members

da schimba ambele bielete.si mie mi-au gasit bieleta pe drapta uzata da ro s ale schimb pe ambele. variaza intre 60-150 ron bucata,depinde de marca ,calitate. eu pt ca nu fac drumuri prea multe o sa ma rezum undeva la 70 ron buc.

This post has been edited by danio70: 31 Aug 2012, 19:31

--------------------
renault megane2 megane megane 2 /2006 - 07 bv 007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 16:11
Dacia