Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

DDT2000 VIVARO/TRAFFIC, DDT2000 + VAG COM KKL-USB

Caliente
post 31 Aug 2012, 15:06
Post #1

Membru

Group: Members

Demult aveam o curiozitate mare, cand am aflat ca masina mea este toata RENAULT, am vazut la colegii cu lagune, clio,logan ca fac diagnosticari cu DDT2000.
Acum aproape o saptamana am zis sa ma interesez daca DDT2000 si interfata KKL ar putea vedea Vivaro al meu......si eram in dilema ....daca,cumpar interfata degeaba si nu va vedea masina pt ca este vivaro si nu este trafic....si am zis sa cumpar ...ce o fi o fi.
A venit interfata, softul il aveam deja pe laptop, bag interfata si nimic......error 81' ceva de genul....zeci de incercari am facut 2-3 zile la rand....pana am aflat ca interfata trebuie instalata.....ok am instalat si nimic.......nu stiam cum sa fac sa gaseasca modulele masinii.
Intr-o buna zi am vazut la sectiunea laguna un post in care un coleg spunea .....pt scanare dati pe ALL PROJECTS si va gaseste modulele, am facut asa si mi-a gasit....ECM-EDC15C3 VB2 , AIRBAG, ABS,UCH.

Am o eroare CAPTEUR MASSE AIR , de la debitmetru, erorile se pot sterge etc.

Se pot vedea toti parametrii live....presiuni,temperaturi senzori, contactori,relee, actionare actuatori etc.
UCH se poate modifica la fel ca la logan....am activat inchiderea automata dupa depasirea vitezei de 30 km/h masina fiind direct cablata pt asa ceva din fabrica , la unele loganuri era necesara tragerea unor fire la uch.
Am modificat temporizarea plafonierelor de la 15 secunde la 40.
Se poate modifica timpul de " clipire " al semnalelor , sau mai bine spus timpul de declansare al releului , cat de repede sa licare etc , cate licariri sa aibe semnalul dupa ce il pui si pana sare singur ....o gramada de chestii ...multe nu le stiu pt ca sunt in franceza, o sa va fac niste screenuri cu UCH-ul si cateva operatiuni de acolo.

Poate mai gasim colegi care vor sa modifice masinile sau sa afle errori, sa ne sfatuim, sa nu mai dam o gramada de bani la testere.
Am dat 150 de ron la un tester BOSCH KTS profesional care a aflat ca am presiune slaba in rampa, am scos si eu mufa de la rampa si imi arata si mie pe DDT2000 si interfata mea de 75 de lei aceeasi eroare, deci merge perfect.
Pt intrebari va stau la dispozitie.
Daca este inutil topicul il puteti sterge.

--------------------
OPEL VIVARO - IF 06 UJS 2003,
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
toalecs
post 18 Sep 2012, 23:21
Post #2

Membru autentic

De unde ai luat softul DDT2000 bun ?

--------------------
Renault Laguna III 2011
http://vwforum.ro/topic/75150-alex-a-stergatoare-foarte-bune-in-raport-calitatepret/
+
Caliente
post 19 Sep 2012, 12:56
Post #3

Membru

daca nu ma insel la un coleg de la sectiunea laguna am vazut ca a dat search pe google scriind SZA.DDT2000.iso , asa am gasit softul cel bun cu baza de date corecta.

--------------------
+
cristi73
post 26 Sep 2012, 17:27
Post #4

Membru incepator

Se pot vedea toti parametrii live....presiuni,temperaturi senzori, contactori,relee, actionare actuatori etc.
UCH se poate modifica la fel ca la logan....am activat inchiderea automata dupa depasirea vitezei de 30 km/h masina fiind direct cablata pt asa ceva din fabrica , la unele loganuri era necesara tragerea unor fire la uch.
Am modificat temporizarea plafonierelor de la 15 secunde la 40.
Se poate modifica timpul de " clipire " al semnalelor , sau mai bine spus timpul de declansare al releului , cat de repede sa licare etc , cate licariri sa aibe semnalul dupa ce il pui si pana sare singur ....o gramada de chestii ...multe nu le stiu pt ca sunt in franceza, o sa va fac niste screenuri cu UCH-ul si cateva operatiuni de acolo.
Poate mai gasim colegi care vor sa modifice masinile sau sa afle errori, sa ne sfatuim, sa nu mai dam o gramada de bani la testere.

Pt intrebari va stau la dispozitie.

Daca este inutil topicul il puteti sterge.
*

[/quote]

Cu respect Caliente, dar daca ai drum prin centru (Buc) la Universitate poate-mi modifici si mie anumite chestii (sclipirea la semnale sau temporizarea plafonierelor) la un renault trafic?Se potriveste softul? Lucrez chiar la Univ. si la intrare ma poti suna(0740 424141) bine-neteles daca ai timp si buna-vointa.. biggrin.gif nu-i obligatoriu..si poate mai vedem din piesele mele pe care le-am schimbat daca ai nevoie de ceva , unele chiar mai sant bune .. biggrin.gif pe bune. Cu respect Cristi.

--------------------
Renault Trafic II DCI - B-25-UNV 2005 JL/JLBC TRAFIC 252.000KM
Bucuresti
+
Caliente
post 6 Oct 2012, 14:55
Post #5

Membru

nici o problema, cand am drum in bucuresti, sau prin zona pe acolo te sun, nu uit.

This post has been edited by Caliente: 6 Oct 2012, 14:55

--------------------
+
laur0111
post 23 Dec 2012, 20:09
Post #6

Membru incepator

From: SFANTU GHEORGHE-COVANA

salutare,am luat si eu cd+cablu,le-am instalat pe laptop si nu reusesc sa fac nimic cu el,nu se conecteaza la nissan primastar cu motorizare renault 2,5dci,

--------------------
primastar master - CV 04 FHR 2005 2007
+
Caliente
post 26 Dec 2012, 14:56
Post #7

Membru

QUOTE(laur0111 @ 23 Dec 2012, 21:09)
salutare,am luat si eu cd+cablu,le-am instalat pe laptop si nu reusesc sa fac nimic cu el,nu se conecteaza la nissan primastar cu motorizare renault 2,5dci,
*

ar trebui sa mearga dai in program search all projects sa iti caute calculatoarele masinii , probabil interfata kkl nu este recunoscuta de laptop

--------------------
+
laur0111
post 2 Jan 2013, 19:47
Post #8

Membru incepator

ceva ca sa mearga si la nissan primastar motorizare renault 2,5dci de unde pot sa iau,ma ajuta si pe mine cineva cu un link,pls
pe mes la laur0111 sau laur0111@yahoo.com

--------------------
+
Caliente
post 24 Jan 2013, 19:07
Post #9

Membru

daca esti din bucuresti ne putem intalnii intr-o zi sa iti fac eu un test cu ddt2000 , sa vedem daca merge sa nu cumperi degeaba

--------------------
+
laur0111
post 24 Jan 2013, 22:54
Post #10

Membru incepator

nu sunt din bucuresti,dar poate o sa ajung cat de curand,multumesc oricum!

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 14:54
Dacia