Piele adevărată versus imitație, Cum se identifică?
![]() ![]() ![]() |
Piele adevărată versus imitație, Cum se identifică?
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
http://jill47.hubpages.com/hub/How-to-Dist...itation-Leather
Gasit dupa un Google rapid. Norocul tau ca mi-a fost lene sa intru pe lmgtfy.com ![]() Daca vrei mai multe rezultate, baga un search "How to spot real leather" sau "How to distinguish real leather from fake leather" si ia-le la rand. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Da, îți dai seama că am încercat și cu Google.
![]() M-am uitat la cîteva linkuri, dar toate, inclusiv al tău, se referă la genți, haine, canapele și altele de genul ăsta. La alea e mai simplu; în general diferența se vede (și se miroase) de la o poștă. Dar pe volan e mai greu, pentru că e bine întinsă și nu pot s-o ciupesc sau s-o îndoi, și în plus e tratată anti-UV și anti-transpirație, are un strat protector, deci lipsa mirosului de piele nu e concludentă. Cît despre atingere... am văzut volane din piele moi, mate și pufoase, dar și volane din piele tari și lucioase. Și am văzut volane din imitație la fel de moi și frumoase. Singura diferență pe care am remarcat-o a fost la mașini vechi, unde imitația se cojește și pielea nu. Dar în afară de testul timpului... speram să găsesc un test mai rapid... ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
LA unele volane se poate vedea un spatiu minuscul din interiorul pielii pe langa ata de la cusaturi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cu bricheta
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Dar pt ce masina te intereseaza chestia asta, sau te intereseaza in general nu pt o masina anume? Pt un model anume afli din forumuri...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
Pentru Mondeo. N-am reușit să găsesc pe net informația asta, nici la Ford, nici pe forumuri. Am întrebat și pe forumul nostru de Ford. Nu știe nimeni.
Singura informație directă, și anume că ar fi piele naturală, o am de la dealer, deci nu știu cît e de concludentă. Dealerii spun multe. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Daca e vorba de Mondeo, eu cred ca e piele naturala, nu ar glumi astia de la Ford la o masina de clasa/pretul ei.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
In dealeri nu poti avea incredere. Duceti-va intr-o reprezentanta Renault, de exemplu, si spuneti ca vreti o masina care sa fie neaparat facuta in Franta, ca altfel nu o cumparati. Sa vedeti cum apar povesti gen "Din 2011, nicio masina nu se mai fabrica in Turcia sau Spania, toate vin din Franta, stati linistit!"
Revenind la subiect. Vlade, ai incercat un Google de genul "Is Ford's leather real?" sau "Ford steering wheel leather" sau altceva pe aceeasi tema? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
A l e x |
![]()
|
Asta nu ii va opri pe dealeri sa spuna ca e de la 'mama lor'.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:04 |