Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sfat - Bara zgariata

Cami
post 22 Aug 2012, 06:54
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua,
Sunt noua pe acest forum si sunt posesoarea unui Symbol 1.6 nou, cumparat anul acesta. Voiam sa va cer sfatul,deoarece am atins spoilerul dreapta si l-am zgariat. Este un pic indoit si crapat. Noroc ca nu am atins farul.
Ce ma sfatuiti ? Sa merg la reprezentanta? O cunostinta mi-a zis ca o duce la un tinichigiu si o face ca noua si ca-i pune fibra de sticla si apoi revopseste portiunea zgariata. Ce sa fac??

--------------------
Renault Symbol 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zambiee99
post 25 Aug 2012, 08:13
Post #2

Membru autentic

Group: Members

prima etapa ar fi sa pui si tu ceva poze sa vedem cat este de zgariat si indoit. Oricum ii sigur ca trebuie reparat, te poti duce la reprezentanta daca ai o cunostinta si ai sperante sa iasa si culoarea sau sa mergi la o vopsitorie autorizata unde se repara si plasticele. Daca bara este lipita cu fibra de sticla atunci data viitoare se va comporta altfel (diferenta de material), exista "aparat de sudura" pentru plasticele (nu este un aparat de sudura numai ca am tradus motamo din engleza) si iese perfect in cazul in care nu ai bucatele lipsa din bara

--------------------
Dacia, Renault SuperNova, Clio 2001, 2004 - MM 04 EOR, MM 90 DNS
Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 22:14
Dacia