Twingo cu motor electric ?!?!?!, Sfaturi , pareri si idei despre E-Twingo ...
![]() ![]() ![]() |
Twingo cu motor electric ?!?!?!, Sfaturi , pareri si idei despre E-Twingo ...
Bodo_Cyborg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2000
|
|||
gedan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
daca merita??? intreaba-te asta dupa ce cumperi baterii care pot da 50kw timp de minim 5 ore....
|
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
Eu am auzit de 2 conversii facute in mod oficial si omologate.Prima o dacie facuta de un nene in uzina Pitesti in anii 70 la comanda ,,marelui carmaci,,pe atunci se dorea ca toate autoturismele ce faceau taximetrie sa fie trecute pe electric.Mairecent si inca cu postari active pe net este un alt nene ce a reusit conversia unui oltcit in automobil electric cu omologare rar si cu tot tacamul.la o simpla cautare pe google ,,oltcit electric,,gasesti si poze si contact si cateva explicatii.Investitia costa cateva mii de euro din ce spune omul iar apoi tot ce ai nevoie e o sursa de curent,preferabil sa stai la parter sau sa ai curent in garaj si bineinteles la cativa ani ai nevoie de schimbarea acumulatorilor.
|
--------------------
Renaut
twingo
2001
- IS 06 TIK
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
O sursa foarte buna de motoare / controllere / baterii LiPo gasiti la vecinii din sud. link
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
M-am gandit si eu odata sa fac asta,culmea e ca tehnic e mai usor decat partea birocratica adica omologarea...
Se gasesc kit-uri de conversie sau poti face din componente luate :motorul,invertor,baterii,placa adaptoare,etc... Ca experiment ar fi interesant dar ma gandesc cu groaza la omologare... ![]() This post has been edited by azaghorth: 22 Aug 2012, 16:14 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
QUOTE(azaghorth @ 22 Aug 2012, 16:13) M-am gandit si eu odata sa fac asta,culmea e ca tehnic e mai usor decat partea birocratica adica omologarea... Se gasesc kit-uri de conversie sau poti face din componente luate :motorul,invertor,baterii,placa adaptoare,etc... Ca experiment ar fi interesant dar ma gandesc cu groaza la omologare... ![]() Atat timp cat exista un precedent si montajul echipamentelor e facut ok nu vad de ce ar pune probleme omologarea,aaa bineinteles ca te lovesti de ,,semizeii de la RaR ,,si de zigzagul intre ghisee dar omologarea se face fara doar si poate.Intr un timp eram si eu interesat de un astfel de gen de conversie,intre timp ma gandesc la un alt proiect ,emigrare intr o tara civilizata unde plinul cu combustibil la o masina nu reprezinta valoarea salariului minim pe economie din acel stat. Bafta la mesterit si sanatate tuturor. |
--------------------
Renaut
twingo
2001
- IS 06 TIK
|
|
dean35 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 4 December 08 ![]() |
ce de mestereala...muuuulta manopera
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
symbol
2008
- bucuresti-ora exacta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:22 |