service auto /mecanic bucuresti, pt schimb amortizoare si placute
![]() ![]() ![]() |
service auto /mecanic bucuresti, pt schimb amortizoare si placute
daniLaguna2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|||
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am schimbat placutele la Norauto in Militari(acum trei ani si am parcurs 24.oookm),cu piesele lor Ferodo,au fost super ok,folie pe scaune si volan,garantie oriunde in europa unde exista aceste service-uri.la un megane am luat Ferodo din magazin si le-am montat intr-un alt service mai ieftin dar piesele au fost dezastru,au tinut 3000km.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
eu am placute si amortizoare imi mai trebuie doar manopera ...
|
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
pai se poate si asa
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ai PM!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
Salut, a schimbat cineva de curand prin bucuresti arcurile fata? Vreau sa le schimb si ma intereseaza un pret estimativ si un service cu oameni mai seriosi.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:41 |