reclamatii, service-dealeri renault pe unde sa NU treceti
![]() ![]() ![]() |
reclamatii, service-dealeri renault pe unde sa NU treceti
drag0s_tgv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2010
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cand mergi sa ceri ceva in garantie nu-ti pune nimeni covorul rosu.
Asa este peste tot....nu numai la Dambovita. Dar pana la urma s-a rezolvat problema si nu ai platit.....nu? @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
drag0s_tgv |
![]()
|
Eu consider ca ar trebui sa te trateze exact ca in momentul in care ai facut achizitia ...si le-ai pus banii pe masa...
Am platit masina ...am platit optionalele ..am o garantie si vreau sa beneficiez de ea.. Ca raspuns la intrebarea ta...Nu..nu am platit nimic....totul a fost pe garantie dar problema nu e rezolvata...pentru ca sunt sigur ca dupa ce se pierde gazul ( din nou ) ...o sa ma intorc in service... |
--------------------
Renault
Fluence
2010
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
E ceva normal, traim in Romania. Toti taranii ajung de la sapa, mari ingineri in service-uri si isi dau cu parerea eronat la absolut orice fel de problema...deh, reprezentantele nu-i trimit la cursuri si chiar daca s-ar duce, nu se leaga nimic de ei.
This post has been edited by ali3n_cop: 11 Aug 2012, 23:03 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Nu-ti face probleme, peste tot e asa. Cand cumperi masina iti dau o cafea, o tigara o gagica sexi, etc...pana iti iau banii din buzunar.
Dupa aceea dumnezeu cu mila. Daca le ceri sa-ti repare ceva pe garantie se uita la tine de parca ar plati din buzunarul lor. |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Drumurile la service, timpul pierdut, nervii consumati, lipsa autoturismului nu costa nimic ? Ma intreb oare cum o fi sa platesti pentru o masina cu aer conditionat si la 42 de grade celsius la umbra sa mergi fara din cauza unor incompetenti care nu stiu decat sa te puna pe drumuri si sa abereze dandu-si cu parerea ?!
Civilizat era sa iti puna la dispozitie un autoturism din parcul auto propriu cu care sa te poti deplasa, sa iti ceara scuze pentru inconvenientul pricinuit si da la plecare sa mergi pe covorul rosu catre masina, mai au si tupeul sa iti raspunda urat stiind calitatea de rahat a anumitor piese care se schimba pe garantie . Eu sunt de parere ca unele reprezentante Renault ar trebui sa ridice mult, foarte mult standardele privind calitatea, educatia si instruirea personalului . This post has been edited by mariusd4: 13 Aug 2012, 08:08 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Intr-o alta viata, poate!
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
Daca tot pierde freon, spune le sa verifice radiatorul de clima, digit are un pot undeva sau poate fii chiar o conducta.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Uite aici sectiune unde iti poti spune oful despre un service anume.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
drag0s_tgv |
![]()
|
merci pt recomandare....deja au verificat traseul, conductele, radiatorul, (spun ei)...si n-au gasit nici un por , nimic....
au gasit ceva la radiatorul mic de sub bord..care l-au schimbat cu totul.( fara rezultat de altfel ) 14 Aug 2012, 22:20: Oricum topicul asta nu l-am deschis pentru strict problema mea personala...Cu ocazia asta va rog pe toti care cititi ...sunt sigur ca ati trecut prin experiente urate mergand prin tot felul de service-uri si de reprezentante unde, tratati fiind de oameni nepregatiti si lipsiti de orice urma de profesionalism..v-ati pierdut timpul , banii si v-ati tocit nervii Va rog ..in speranta ca cineva va lua in considerare opiniile iubitorilor de renault..puneti cateva nume de service-uri si reprezentante care v-au lasat "un gust amar"....macar ca altcineva care doreste sa-si rezolve o problema...sa nu mai treaca pe acolo... Multumesc !! This post has been edited by drag0s_tgv: 14 Aug 2012, 21:20 |
--------------------
Renault
Fluence
2010
|
|
snake_adi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 27 September 10 From: Pitesti ![]() |
Amat Pitesti. daca repari pe bani, e in regula (cred), daca repari pe garantie, e mai bine sa repari pe banii tai. Muntele de fiabilitate pe care am dat o gramada de mii de euro, se putea repara din primele 2 vizite la service. eu am vreo 15 pana acum in 2 ani si jumatate. iar problemele adevarate sunt ocolite permanent (probleme la motor).
Sunt prb aparute in primele 5-6k km, dar nerezolvate, probleme ce apar de cateva ori pe an...au reaparut...Respect pt cei ce au ales bine de la inceput!!! This post has been edited by snake_adi: 9 May 2013, 07:44 |
--------------------
>
Focus2008/Fluence 1.6 16v 110cp -
2010
- AG 001
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
De evitat si Sima Beyer Focsani. Multa vorba, putina treaba. La prima impresie, crezi ca stai de vorba cu profesionisti..dar dupa ce iti ridici masina de acolo, iti dai seama ca ei traiesc intr-o lume paralela fata de lumea reala. Ma opresc aici pentru ca imi este mie rusine de rusinea lor.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Made by Reno, standarde calitate, etc...:
https://www.facebook.com/igor.slyva.3/video...05/?pnref=story |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
budspencer07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
Standardele nu vor fi peste tot la fel niciodata.E si figuratie in clip.
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
ce face ala , le mai intinde, le mai indoaie sa vina la linie, cred ca s-ar crucii neamtul de la bmw, Mercedes sa vada asta.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
E vechi clipul si nu cred ca e pe bune. Nu i-ar lasa sa filmeze in fabrica. Parerea mea... ar fi prea de tot.
|
--------------------
.
.
.
|
|
kretzu77 |
![]()
|
![]() n00b Group: Members Posts: 310 Joined: 14 August 06 ![]() |
La clasele de jos de la Renault, balamalele sunt sudate de caroserie.
Deci cam trebuie sa tragi de usa daca nu se aliniaza. Fuck cost cutting. |
--------------------
Toyota
Corolla E15/Prius 3
2008 1.4D-4D/2012 Hybrid Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:22 |