Zumzet in usa sofer - Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Zumzet in usa sofer - Megane 3
flashvlad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 11 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|||
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Pai e evident ca ceva din interiorul usii s-a desprins sau s-a slabit; poate sa fie orice, saiba, garnitura, etc.
Si e si mai evident ca, in afara eventualitatii fericite ca se blocheaza pe undeva si nu mai zdrangane, singura solutie este demontarea fetei de usa. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
flashvlad |
![]()
|
multumesc frumos de reply!
Ideea e ca trebuie s-o duc la servici atunci? Sunt cu masina plecat in UK unde voi mai sta cu ea aici o perioada. Nu exista nici o alta alternativa de remediere? Adica s-o pot desface personal? Nu ma pricep la partea asta a masinilor prea bine asa ca de aia imi dau cu parerea. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
In principiu se poate da jos si de catre proprietar dar eu am asistat la manevra asta la Laguna si, sincer, nu m-as baga.
Sunt multe prostii pe acolo pe care, daca nu le cunosti, le poti strica usor. Acum, depinde si de indemanarea fiecaruia.... |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
flashvlad |
![]()
|
va multumesc din suflet pentru raspunsuri !
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|
cismarel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 January 13 ![]() |
salut, exact aceasi problema o am si eu cred ca este de la geam. Ai reusit sa faci ceva?
|
--------------------
Renault
Megane
III/ 2009 Renault Megane III 1.5 DCI 63Kw
|
|
V10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 5 June 08 ![]() |
Salutare, si la mine a aprut problema asta de vreo 2 ani. Se manifesta cind geamul este cobarit pe la jumatate si numai vara. M-am obisnuit si cind il aud mai ridic geamul putin si dispare. Aceeasi problema am avut-o si la Symbol si la fel o rezolvam. Nu am semnalat problema la service pentru ca nu prea imi place sa mi se demonteze masina in bucati si mai mult ca sigur ca nici nu se va gasi cauza.
This post has been edited by V10: 14 May 2013, 08:44 |
--------------------
Renault
Megane III 1.6 16V
2009
|
|
cismarel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 January 13 ![]() |
La mine se manifesta mereu, dispare numai daca inchid usa cu geamul lasat jos de tot. La reprezentanta ma costa 150 de lei
|
--------------------
Renault
Megane
III/ 2009 Renault Megane III 1.5 DCI 63Kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:32 |