Problema UCH
![]() ![]() ![]() |
Problema UCH
blad3bd |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 September 09 From: Barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane
1997 1.6 classic
|
|||
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
ai facut tot dar ai ratat ce e mai important ( de fapt cu asta trebuia sa incepi ) si anume sa verifici cu un aparat de masura daca ai continuitate la fire de la uch la motorasul de geam si daca iti vine tensiune inainte si dupa releul de geam.
este posibil sa ai un fir intrerupt sau releul stricat. verifica asta si posteaza in continuare ce gasesti. |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
blad3bd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 September 09 From: Barlad ![]() |
QUOTE(vta @ 9 Aug 2012, 23:14) sa verifici cu un aparat de masura daca ai continuitate la fire de la uch la motorasul de geam si daca iti vine tensiune inainte si dupa releul de geam. este posibil sa ai un fir intrerupt sau releul stricat. nu am verificat continuitatea cu un aparat masura,si cu un bec de 12,si am de la mufa UCH spre geam,am mai alimentat motoras geam cu 12 V si motorasu merge ok. curent in releu intra,atunci cand apas pe buton se aude cum cupleaza releul,dar nu iese curent spre motoras.deci este posibil sa fie un fir deslipit.de schimbat releele de pe UCH ? trebuie desfacut complet ? This post has been edited by blad3bd: 11 Aug 2012, 13:25 |
--------------------
renault
Megane
1997 1.6 classic
|
|
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
man sunt 2 lucruri diferite in a cupla releul ( asta inseamna ca il comanda UCH-ul, deci nu UCH-ul este de vina ) si alta sa intre sau sa iasa tensiune si amperasi prin acel releu.
mai mult ca sigur ca s-a "pocnit" releul si trebuie schimbat. succes in continuare. |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:49 |