Schimb de Ulei, Tipul de ulei si filtre
![]() ![]() ![]() |
Schimb de Ulei, Tipul de ulei si filtre
GiovaniAndrei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- VN-87-STE
2002
|
|||
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Ulei Elf Excelium 5w40 pe la vreo 32 lei/litru (productie de franta, nu de romania), cel de franta e mai greu de gasit, filtru ulei MAN dar pretul nu il mai stiu, parca vreo 30 de lei.
5 l ulei+filtru ulei +filtru motorina+filtru aer nu depasesti 250 de lei. |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
vezi ce filtru de motorina cumperi sa nu ai din ala capsat care se schimba cu totul ....ca eu asa am patit am luat din ala normal si cand ma duc la service ..... surpriza
This post has been edited by iuli23: 5 Aug 2012, 23:29 |
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Eu mi-am cam luat teapa cu uleiul intrucat am fost Batman si am vrut Excelium (cum zicea si colegul, made in france). La Metro Baneasa (ca doar acolo avea) bidonul de 4L a fost 171RON iar sticla de 1L era la 40 RON. 150m mai incolo, la Carrefour ELF Excelium 5w-40 era la promotie, 27RON / 1L
![]() Filtru Aer - 60 RON (MANN) Filtru Habitaclu - 70RON (Purflux) - 60 RON (MANN) Filtru Ulei: 18 RON (MANN) Eu nu am gasit filtrul de benzina, prin urmare nu l-am comandat/schimbat. Cica ar fi direct pe sorb-ul din rezervor.... |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
1.9 dCi de 107 CP au filtru de motorina capsat si costa pe undeva pe la 100-150 de lei. Cele de 120CP au filtru demontabil si se schimba doar elementul filtrant (sita) din interior si costa cam 25-30 de lei.
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Va salut,
As vrea sa va cer un sfat! in urma unui eveniment in care am avut o intrate in baia de ulei infundata si a trebuit sa o desfund prin impingerea acelei mizeri in baie vreau sa imi curat baia de ulei. Eu am propus mecanicului ca la urmatorul schimb sa dam baia de ulei jos, sa imi cumpar alta garnitura si sa spalam baia. In schimb mecanicul(nu am ce sa zic la adresa lui ca sunt multumit) mi-a propus sa nu fac operatiunea asta si in loc de uleiul care il folosesc la ora actuala (ELF evolution Diesel 10w40) sa folosesc un ulei pe care el il promoveaza si de care el e foarte multumit si mai exact Q8 diesel 10w40. A zis ca are si proprietati de curatare a motorului. Eu nu stiu ce sa fac. El a zis ca doar 2 schimburi sa merg cu uleiul ala si dupa daca nu sunt multumit sa trec inapoi pe ELF. Ca si informatii stiu doar ca" uleiul Q8, cu calitati excelente, fata de multe uleiuri de firmă. Este produs de kuweitieni. Este si mai ieftin si are durata de viata mai mult decat alte uleiuri de acelasi tip ( garantie de pastrare 7 ani )." Voi ce parere aveti. Multumesc : ca si specificati astea ar fi ! This post has been edited by postasu: 23 Aug 2012, 19:30 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mizeria care a ajuns in ulei se elimina cand schimbi uleiul.
S-a dizolvat acolo in baie....daca nu e ceva solid. Toate uleiurile au proprietati de spalare...dar nu asta este ceea ce cauti tu pentru masina ta. Schimba uleiul perimat cat mai repede cu ce este recomandat...si GATA. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Am inteles.
mersi |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
victor55 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 28 October 09 From: navodari ![]() |
salut,
acelasi consiliu; elf 10w40 la un interval mai mic. bafta |
--------------------
renault
express van 1,5
- CT 09 FVU/ B155KFM
2022 comfort
|
|
postasu |
![]()
|
Chestia e ca omul a zis ca la toate motoarele care a bagat ulei desta cand le-a desfacut erau foarte curate,(chiar foloseste si la masina lui).
In schimb a desfacut un motor care a folosit castrol si cica era nebunie acolo. Ce mi-a spus ca varful de gama de la castrol de in magazin e 60 Ron, distribuitorul il vinde cu 10 ron. |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 01:49 |