[VAND] Planetara fata dreapta Solenza - cea lunga, ZERO LEI, O DONEZ ! Planetara lunga
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Planetara fata dreapta Solenza - cea lunga, ZERO LEI, O DONEZ ! Planetara lunga
irinel.onofrei |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 7 June 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI Confort
|
|||
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Salut. In cazul in care nu o dai in capitala sunt eu interesat de ea pe data de 28 in Buzau.Multumesc.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
irinel.onofrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 7 June 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI Confort
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(irinel.onofrei @ 13 Jul 2012, 14:39) Am cumparat o planetara, trimisa prin posta, de la un tip din Ialomita, care dezmembra o Solenza lovita, a ajuns ieri, pe cutie scrie General Ricambi desi ea pare cea originala. Planetara a fost sudata undeva, are un burduf spart si m-am intepat de 50 de lei, cat am dat pe ea. El spunea ca nu bate, eu nici nu o mai montez. Daca cineva o vrea, o tin in portbagaj aiurea. Se doneaza, nu vreau nimic. Bucuresti zona Salajan sau Floreasca Sau Bucuresti-Buzau-Focsani-Adjud-Bacau pe 28 Iulie Later edit : L-am sunat pe cel care mi-a vandut-o si a parut serios, a spus ca nu batea pe masina lui dar ca o pot trimite inapoi daca vreau. Cu toate astea, poate o vrea cineva, de trimis inapoi nu o mai trimit. Baga pe topicul lui povestea cu teapa . Astfel de persoane nu au ce cauta pe forum , sa nu mai dea teapa si altora . Din pacate aici nu se dau calificative . Da si un report la anuntul lui sa-si ia si suspendare si daca nici asa nu recunoaste si nu-ti banii inapoi trimite-mi pe privat ID-ul lui . S-au invatat si bisnitarii sa dea anunturi pe forum si ne luam teapa . Deja nu mai sunt oameni cinstiti care au avut o problema cu masina si o dezmembreaza , ci sunt afaceristi care abia asteapta sa dea teapa . Nu mai cumparati de la ei decat personal sau prin curier , cu permitereaverificarii marfii INAINTE de plata coletului ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
irinel.onofrei |
![]()
|
Salut, planetara a plecat la tykazs care are un Megane din 1996 si a lui planetara batea rau...
CLOSED |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI Confort
|
|
tykazs |
![]()
|
Aurel Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 09 From: Bucuresti ![]() |
planetara a ajuns la mine, multumesc frumos!
|
--------------------
Renault Megane
1.4 RL
Hatchback 1996
- NT07BHH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:30 |