probleme noi
![]() ![]() ![]() |
probleme noi
ddorin |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 12 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
Laguna 2
Grandtour Model Dynamique 19DCI
2001
|
|||
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Salut!De ce nu arunci un ochi aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=74310&hl=cutie Poate gasesti informatii folositoare.Succes!
|
--------------------
Renault
Laguna
- CT-07-MEV
2003 Lux Privillege
|
|
petruseldan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 February 11 ![]() |
la roata mie mi-a facut asa cand a fost gata pivotul. cu vitezele ori din cutie(vezi daca ai ulei) ori timoneria
|
--------------------
Renault
Laguna 2, 1.9dci, 107cp
- AB-89-CKA
2002
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
uitate si la arc sa nu se fi rupt (un prieten a patit asa si dupa un timp i s-a rupt arcul)
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
ddorin |
![]()
|
imi place masina asta .. dar tot timpu tre sa pice ceva la ea . . daca ma gandesc bine scataitul cand misc volanul a aparut in drumul facut spre mare .. am mers pe autostrada A2 cu 140-150km/h si am trecut peste 2 -3 poduri denivelate ..avem impresia ca imi iau zboru .. cred ca atunci sa intamplat .
luna viitoare am de gand sa mai dau o fuga la mare .. si abia in septembrie am de gand s-o bag in service ..sper sa ies cat mai ieftin cu reparatile 14 Jul 2012, 13:28: salut ..am scos azi roata ca vad sa aud mai exact de unde vine scartaitul ,, arcul nu-i rupt. ..dar nu mi am dat prea bine seama .. am facut poze la locurile unde mi au lasat impresia ca se aud ce soluti de gresare imi dati pentru cele 2 piese ? ms This post has been edited by ddorin: 14 Jul 2012, 13:28 Attached thumbnail(s) SA400043.JPG ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 524 SA400046.JPG ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 596 |
--------------------
Laguna 2
2001
|
|
petruseldan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 February 11 ![]() |
ce sa mai gresezi? in poza nr 2 e pivotul....probabil e dus, ar trebui schimbat(costa aprox 70 de lei) si in prima poza e planetara. dar sigur de la pivot se aude
|
--------------------
Renault
Laguna 2, 1.9dci, 107cp
- AB-89-CKA
2002
|
|
ddorin |
![]()
|
Salut .. la pivotul care imi scartia i am pus ulei si acum e ok..daca roata nu are "joc" cum e in cazul meu ..nu cred ca trebuie schimbat ...din ce am citit pe site pivotul original e nituit si se scoate cu flexu'
Azi am fost la reno filaret sa mi verifice cutia .. concluzia lor a fost ca ambreiajul este de vina..din cauza lui imi agata mie in toate vitezele .. in 1a trebuie sa fac cateva cateva manevre cu masina oprita .alftel intra greu Mi au aerisit ambreiaju si mi au schimbat lichidul de frana ..nu i am mai intrebat ce legatura are lichidu de frana cu ambreiaju'' .. eram foarte suparat ..dupa calculele lor m ar costa 2000 lei ..kitu de ambreiaj ..sa dea cutia de viteze jos si sa inlocuiasca si uleiul din ea.. asta in cazul fericit in cazul nefericit ar trebui schimbata si volanta ..la ei costa 5000 lei pe autokarma un set ambreiaj valeo care care include si volanta costa 2522 + rulment de presiune 540 .. as iesi mult mai ieftin nu prea stiu ce sa fac .. e coapta rau masina asta This post has been edited by ddorin: 18 Jul 2012, 11:48 |
--------------------
Laguna 2
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ddorin @ 18 Jul 2012, 12:37) Mi au aerisit ambreiaju si mi au schimbat lichidul de frana ..nu i am mai intrebat ce legatura are lichidu de frana cu ambreiaju'' .. Pai cum sa nu aiba atat timp cat ambreiajul tau este hidraulic .... adica actionarea lui se face printr-o pompa alimentata cu lichid de frana ... Ambreiajul, nu este neaparat sa il schimbi intr-o reprezentanta ... poti sa faci schimbarea si la un service ok la alte preturi atat la piese cat si la manopera, dar sfatul meu este sa schimbi si volanta ca sa nu te trezesti in cateva mii de km ca face zgomot si sa mai platesti odata manopera ... This post has been edited by cj98czh: 18 Jul 2012, 12:03 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ddorin |
![]()
|
salut .. intre timp am mai facut cam 1000km .. ambreiajul nu l-am schimbat se comporta la fel ... dar a aparut alta buba .. aveam scartait cand miscam volanul stanga dreapta .. i'am pus la pivot ulei si a disparut o perioada
acum am un fel de carait de metal adica se aude altfel este permanent cand maresc viteza pe 30km/h .. asa se comporta rulmentul cand este spart ?? si inca ceva cand pun frana mai tare .. cateodata imi tremura volanul binisor ..astept pareri despre simptomele astea .ms |
--------------------
Laguna 2
2001
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
daca senzatia de vibratie \ zguduiala e numai cand pui frana destul de brusc inseamna ca intra ABS-ul ....dar daca se intampla la fiecare franare sa nu fie vreun disc ovalizat....
|
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
QUOTE(ddorin @ 11 Aug 2012, 23:35) salut .. intre timp am mai facut cam 1000km .. ambreiajul nu l-am schimbat se comporta la fel ... dar a aparut alta buba .. aveam scartait cand miscam volanul stanga dreapta .. i'am pus la pivot ulei si a disparut o perioada acum am un fel de carait de metal adica se aude altfel este permanent cand maresc viteza pe 30km/h .. asa se comporta rulmentul cand este spart ?? si inca ceva cand pun frana mai tare .. cateodata imi tremura volanul binisor ..astept pareri despre simptomele astea .ms Daca acel carait este mai degraba un huruit pe care poti sa-l auzi la viteze mai mari de 30 km/h s-ar putea ca unul din rulmentii de pe spate sa-ti faca figuri. In principiu ar trebui sa-l auzi mai tare atunci cand virezi. Daca virezi dreapta si se aude mai tare, e rulmentul de pe stanga spate daca virezi stanga e cel de pe dreapta spate. Asta datorita schimbarii centrului de greutate si a faptului ca greutatea masinii se muta pe roata opusa directiei virajului. In ceea ce priveste a doua problema, daca ar fi ABS-ul (opinie personala) eu sunt de parere ca ar trebui sa simti o vibratie si in pedala de frana nu doar in volan. Mai da ceva detalii. Bafta. This post has been edited by blizzard: 12 Aug 2012, 08:44 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- LN52 KWK
2002, 1,8 16v Privilege رينو لاغونا
|
|
adrian64 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 January 08 From: timisoara ![]() |
Scartaitul la pivoti l-am avut si eu. Tratamentul cu ulei tine cam 1000 de km. Dupa aia a trebuit sa-i schimb. Caraitul aproape sigur de la rulmenti. Pentru vibratia din volan trebuie sa verifici pivotii, capetii de bara, discurile si placutele de frana. Cu cat astepti mai mult cu atat vei avea mai multe de schimbat. |
--------------------
Renault
Laguna 2.2 luxury
- TM 17 TMW
2007/2.0 dci 150cp
|
|
ddorin |
![]()
|
salut .. recomandati mi un service in bucuresti .. sa se priceapa la reno-uri si sa ai aiba si preturi de manopera acceptabile .. service -uri sunt peste tot ..dar nu peste tot gasesti oameni care se si pricep ..
un exemplu negativ ..am fost anu trecut la o vulcanizare sa mi indrept o geanta si tipu ala sa chinuit mai bine de o juma de ora si geanta tot stramba a ramas de a trebuit sa ma duc in alta parte .. |
--------------------
Laguna 2
2001
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Salut si scuze ca postez aici dar nu am gasit unde sa postez.Si anume nu stiu cum dar mi s-a desprins o bucata de plastic de pe usa spate dreapta,daca stiti cum se prinde aia inapoi sau de unde iau altu intreg,ca banuiesc ca nu vine cu tot cu usa.Pun si cateva poze sa vedeti despre ce e vorba.Eventual daca a patit careva asa cum le mai pot prinde in caz ca s-a rupt ceva.
Am gasit-o asa dimineata in parcare,poate a vrut careva sa o deschida ![]() Attached thumbnail(s) IMG_20121110_162344.jpg ( Size: 735.54k ) Number of downloads: 179 IMG_20121110_162359.jpg ( Size: 620.4k ) Number of downloads: 181 IMG_20121110_162427.jpg ( Size: 649.33k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Nu stie nimeni cum se da chestia de plastic jos???
|
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:57 |