Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema geamuri spate, Nu coboara ,nu urca ,sunt moarte

mihai2
post 11 Jul 2012, 19:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Masina -Megane 2 1.6 benzina ,prezinta urmatorul defect :geamurile spate nu coboara si nu urca ,cele de pe fata functioneaza perfect ,nu este din siguranta de 40 A,am verificat-o.Am inlocuit butoanele de la sofer cu altele de la alta masina care mergeau bine,nu raspund la comenzi nici de la butoanele individuale de la usile din spate.Poate aveti vreo idee careva dintre voi.

--------------------
renault 11 GTL GTL 1985
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mariusbrv
post 19 Jul 2012, 11:31
Post #2

Membru incepator

Group: Members

salut, am si eu aceeasi problema, daca ai descoperit ceva te rog sa dai de stire. iti multumesc.
mie mi a picat prima data dreapra spate, dupa 2 saptamani si partea stanga. am desfacut usile cand a aparut prima defectiune adica geamul stanga functiona perfect dar cel din dreapta mort. am luat prin eliminare, motorasul si butonul puse pe usa stanga functionau, apoi au picat amandoua. m am uitat sub scaunul soferului, sunt doua mufe mari, le am decuplat de catava ori in speranta ca e un contact imperfect, am repetat operatia si cu mufele de la stalpi, nimic. am fost la service, am facut rost de un buton de la usa din fata, cel ce comanda geamurile spate, l am inlocuit, nimic, mort, siguranta buna. astept recomandari. va multumesc.

--------------------
Renault Megane - BV-77-PUI 2007/2
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 23:06
Dacia