Reglaje CLIMA, AUTO sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Reglaje CLIMA, AUTO sau nu?
danvizi |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 5 January 12 From: Slatina ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci 86 cp
2008
|
|||
atipiq_nightmare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
Pai fiecare le tine cum se simte mai bine! Asa ar trebui sa faci si tu nu cred ca ai nevoie de parerea celorlalti
|
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
La mine pe auto la inceput baga pe cele centrale la turatie mare, apoi scade turtia si baga pe la picioare. Nu mai tin pe euto pentru ca am vazut ca baga Ac si cand nu prea mai este nevoie, asa ca tin p manual, la picioare si o turatie relativ mica, si dau Ac cand simt eu ca este nevoie
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Cand esti pe AUTO directionezi aerul sa-ti bage pe sus si la picioare asa cum vrei tu, dar fara sa umbli la turatia aerotermei.
Atunci functia AUTO functioneaza numai pentru temperatura setata si turatia aerotermei iar directionarea aerului ramane pe manual, sus si la picioare asa cum ai vrut. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
danvizi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 5 January 12 From: Slatina ![]() |
QUOTE(CataT @ 19 Jun 2012, 20:51) Cand esti pe AUTO directionezi aerul sa-ti bage pe sus si la picioare asa cum vrei tu, dar fara sa umbli la turatia aerotermei. Atunci functia AUTO functioneaza numai pentru temperatura setata si turatia aerotermei iar directionarea aerului ramane pe manual, sus si la picioare asa cum ai vrut. Azi am fost prin Craiova. Erau 40 grade. A fost exact cum ai zis: daca dau pe AUTO si reglez aeratoarele dispare AUTO dar ramane un fel de semi AUTO pentru turatia ventilatorului si temperatura. La 22-24 grade si aerul sus si picioare se mentine o atmosfera super fata de 40 grade de afara (ventilatorul Azi m-am plimbat cu un Audi A4 model B8 de 32.000 euro si la fel face: pe AUTO baga 80-90% pe aeratoarele din fata si laterale. Deci asa face la toate. ![]() Numai bine. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci 86 cp
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:57 |