Cablu ambreiaj rupt
![]() ![]() ![]() |
Cablu ambreiaj rupt
neacsu sandel |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
, 2001
- OT 01 FNI Sandel Neacșu
|
|||
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
Nu e foarte greu ,prima data se prinde la furca din compartimentul motor(te uiti cum e pus cel vechi)de acol il introduci in masina (capatul mai mic),dai scaunul soferului cat mai in spate ,volanul il dai maxim sus ,te bagi cu capul sub bord ,la pedale acolo ,te uit ibine la sistemul ala de semi -rotite dintate,vezi ca trebuie sa fie in final cablul pus ca un S.Ultima rotita e cea care are opritorul pentru pastila cablului ,acolo se termina S-ul.el intra printr-0 gaura la inceput,cred ca rotita de sus si apoi trece prin canalul din ele.
de preferat ar fi sa nu il fixezi in compartimentul motor ca sa ai cat mai lung cablul in interiorul masinii cand te joci u acolo. Cand pui cablul acolo la rotite o sa impingi de ultima rotita in sus ca sa ajungi cu cablul mai usor la opritor(e cu arc|) sper ca am fost de folos si ca nu ti-e stricat sistemul acela de rotite. ma poti suna 0751642136 16 Jun 2012, 16:06: Nu te speria ca se ridica si rotita dupa ce il pui ![]() This post has been edited by maryusuku: 16 Jun 2012, 15:06 |
--------------------
renault
19
1989/phase1/1721 txe
- BT 04 CVR
|
|
neacsu sandel |
![]()
|
multumesc mult... am notat nr tau de tel si daca am probleme la montaj o sa sun.
|
--------------------
Renault
Laguna
, 2001
|
|
neacsu sandel |
![]()
|
Salut, in primul rand vreau sa-i multumesc lui maryusuku ptr ajutor la montarea cablului de ambreiaj,..... chiar daca m-am chinuit 2 ore si tot nu am reusit sa-l montez (la pedala), am chemat un mecanic de la ceva distanta si a reusit ..dar ff greu. acesta a demontat pedala cu tot cu acele rotite a schimbat si un arc de acolo (acesta era buba..a zis el) dupa care s-a chinuit o ora sa puna pedala la loc...dar a reusit si totul a fost ok. sincer ...se schimba ff greu , nu stiu cum altii au schimbat cablul asa de simplu...asta e... Toate cele bune.
|
--------------------
Renault
Laguna
, 2001
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Se monteaza usor si repede, dar eu faceam invers fata de colegul marysuku.
Il agatam intai de pedala mi se parea mai usor. Umblam si cu un cablu nou in portbagaj. |
--------------------
renault19
hatchback
1993
- PH10ZME
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
la manual spune intai pedala , hexagon bagat prin inelul de pe pedala , apoi se trage de el si se prinde de furca. apoi se apasa pedala de 2-3 ori pt autoreglare. durata de schimb 10-15min maxim , daca ai idee cum sunt pe la pedala , pt ca lucrezi prin pipaire.
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
Ma bucur ca ai reusit!
O zi buna tuturor! |
--------------------
renault
19
1989/phase1/1721 txe
- BT 04 CVR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:24 |