[VAND]telefon, dual sim android
![]() ![]() ![]() |
[VAND]telefon, dual sim android
oanadenisa |
![]()
|
||
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
expresion 2003 RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
oanadenisa |
![]()
|
up...
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
expresion 2003 RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
eugen2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 18 March 09 From: Alexandria ![]() |
Ne poti spune si noua producatorul si modelul?
|
--------------------
Skoda
Octavia Tour
- TR-XX-EFS
2008
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
O poza cu telefonul se poate?
|
--------------------
Dacia
Logan
- B030431
2005 - Laureate Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
oanadenisa |
![]()
|
e cumparat de pe dx.com.poze nu am momentan cum sa fac ptr ca tf e acasa si eu sunt plecat .duminica revin cu poze aici gasiti tf.de unde l am comandat http://dx.com/p/x19i-android-2-3-wcdma-tv-...ps-black-117745
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
|
|
oanadenisa |
![]()
|
up..
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
lasa si tu un nr de tel sa te contacteze direct cine doreste telul
eu sunt interesat sa ne auzim la un telefon... [vezi semnatura] |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
oanadenisa |
![]()
|
ai PM
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
|
|
oanadenisa |
![]() ![]()
|
ultimul pret 350ron
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
|
|
oanadenisa |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Ti-am trimis si eu PM cerandu-ti nr. de telefon pentru a afla mai multe detalii si vad ca m-ai ignorat total, vanzator neserios.
|
--------------------
Renault
Trafic
- PE06 ZXZ
SL27 DCI 2006
|
|
oanadenisa |
![]()
|
up...
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
|
|
oanadenisa |
![]()
|
up...
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
|
|
oanadenisa |
![]()
|
vandut se poate inchide
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Se pare ca eu sunt noul detinator al acestui telefon, iar produsul nu corespunde descrierii, in sensul ca:
-nu a fost folosit doar pentru a i se face proba, folia de pe display e atat de matuita, incat zici ca a fost folosit 2 ani, dar bine ca nu e si carcasa, aceasta se prezinta intr-o stare excelenta; -incarcatorul nu este original, acesta fiind de altceva, iar cablu incarcatorului original avea mufa usb taiata (acesta fiind si cablu de date, pe care eu nu il am), iar cablul era legat si izolat de cablul incarcatorului cu care mi-a fost trimis telefonul. Cand incercam sa pun telefonul la incarcat, acesta se comporta foarte ciudat (incepea sa intre in meniu, facea ca pomul de iarna). Am schimbat incarcatorul si acum incarca normal. Telefonul arata bine cum ai zis, dar incarcatorul si folia de pe ecran lasau de dorit, prin urmare produsul nu corespundea tehnic conform descrierii facute de tine in anunt. Prin urmare nu pot decat sa te fac neserios si sa avertizez pe ceilalti care vor mai cumpara pe viitor de la tine, sa fie mai atenti, iti doresc o zi buna. |
--------------------
Renault
Trafic
- PE06 ZXZ
SL27 DCI 2006
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Auci!Nasol!
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 11:51 |