Suporti motor twingo
![]() ![]() ![]() |
Suporti motor twingo
idhiticas |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 March 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) Photo142.jpg ( Size: 157.29k ) Number of downloads: 289 |
||
--------------------
renault
twingo
2001
|
|||
Puscyferine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 14 November 11 From: Agigea ( Constanta ) ![]() |
idhiticas ai grija ca nu toti suportii de motor pe partea care ai tu nevoie sunt la fel .... difera in functie de anul de fabricatie a masinii si de motorizare
|
--------------------
Renault
Twingo
2001 / 1.2 16 v
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Toate cele 3 tipuri de motorizari (C3G, D7F si D4F) au suportul de pe partea cu distributia personalizat in functie de motorizare. NU e treaba de an ci de TIPUL de motor. Deci daca ai nevoie de tampon pt D7F cauti EXACT pentru acel tip de motor, altfel nu o sa se potriveasca.
This post has been edited by hellcat: 15 Jan 2013, 11:32 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
schluppi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 11 June 07 ![]() |
Am schimbat acel suport acum trei saptamani. Cel nou (parca Cotigo sau ceva de genul acesta) a costat trei sute de lei, dar se simte o reducere substantiala a vibratiilor transmise caroseriei. Am crezut ca cel vechi este praf, dar am constatat ca s-a intarit doar foarte mult cauciucul din care este facut
Mentionez ca am schimbat recent acelasi suport la un clio dci. Cu toate ca in acest caz suportul contine un amortizor hidraulic de vibratii, a costat doar 180 lei |
--------------------
renault
clio B 1,5dci
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:12 |