Problem> Motor supraincalzit + pierdere de putere, +martor luminos aprins 1.6/16 valve BENZINA.
![]() ![]() ![]() |
Problem> Motor supraincalzit + pierdere de putere, +martor luminos aprins 1.6/16 valve BENZINA.
sweetpayn |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 31 December 11 From: Tg-Mures ![]() |
Attached thumbnail(s) Megane2_TBD.jpg ( Size: 77.49k ) Number of downloads: 681 |
||
--------------------
Renault
Megane
- MS ?? ???
2004 CC Privilege
|
|||
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
clapeta de accelerati ai curatat-o vreodata?
poibil termostatul sa nu-ti functioneze perfect vezi sa nu ai rupt firul de la senzor. Cat despre martorul motor, motorul merge bine trage la rotund sau cum? |
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
sweetpayn |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 31 December 11 From: Tg-Mures ![]() |
QUOTE(oanavas @ 8 May 2012, 20:15) clapeta de accelerati ai curatat-o vreodata? poibil termostatul sa nu-ti functioneze perfect vezi sa nu ai rupt firul de la senzor. Cat despre martorul motor, motorul merge bine trage la rotund sau cum? urmeaza sa caut tutoriale pentru curatarea clapetei de acceleratie si acel senzor . motorul nu merge bine , tripideaza foarte tare (ca un diesel vechi ![]() L.E. termostatul indica temperatura apei in motor ..? sau ma insel? aia functioneaza bine..urca fara probleme...in modul sau firesc.. Alte ideei ? This post has been edited by sweetpayn: 8 May 2012, 21:01 |
--------------------
Renault
Megane
- MS ?? ???
2004 CC Privilege
|
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
termostatul da drumu la electroventilator cand apa din sistemul de racire a ajuns la o anumita temperatura, si e clar ca nu mai merge daca zici ca motorul e supraincalzit, vezi sa nu ai si vreo bobina (sau mai multe) dusa
|
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
QUOTE(horhel @ 8 May 2012, 22:28) termostatul da drumu la electroventilator cand apa din sistemul de racire a ajuns la o anumita temperatura, si e clar ca nu mai merge daca zici ca motorul e supraincalzit, vezi sa nu ai si vreo bobina (sau mai multe) dusa termostatul deschide circuitul apei calde (la o anumita temperatura) catre radiatorul de racire; ce zici tu, este termocupla ![]() ca sa ajungi la clapeta, dai jos furtunul de la filtru de aer si inarmat cu o cheie (mica) tubulara de 10, un clicket si un prelungitor desfaci cele 4 (parca) suruburi care fixeaza corpul clapetei.ideea este sa ai si un spray de curatare pregatit.ai sa observi ca va merge altfel dupa aceea; dar ai incercat, poate ai vreo bobina busita-cam asa se manifesta-mers babesc, schiop si tusit. ca sa incerci bobinele, eu le fac ca la Dacie-le iau pe rand: scot mufa si daca se intampla ca motorul sa mearga si mai prost, tinde sa se opreasca, inseamna ca este ok bobina respectiva.daca nu se intampla nimic, e ...cam dusa succes! |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu asa se testeaza bobinele, s-a discutat si in topicul cu bobine cum se testeaza corect daca o bobina este dusa.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
sweetpayn |
![]()
|
Astept sa o pun pe tester... nu vreau sa ma grabesc si sa umblu aiurea pe la bobine sau sa curat eu ceva si sa stric/deteriorez.
|
--------------------
Renault
Megane
- MS ?? ???
2004 CC Privilege
|
|
sweetpayn |
![]()
|
Problema rezolvata : tester+ 1 bobina de inductie=190 lei
|
--------------------
Renault
Megane
- MS ?? ???
2004 CC Privilege
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
ai scapat relativ ieftin:)
PS: din experienta personala (si am avut 2 M2-uri-unul inca il mai am) mai trebuie sa pice inca una (bobina). mie imi picau cate 2, nu in acelasi timp, intr-un timp relativ scurt cam 1 luna; iar de-atunci, am una de schimb in portbagaj, ca nu stiu pe unde-o apuca |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:32 |