ofer cadou, far dreapta renault megane 1 an2000
![]() ![]() ![]() |
ofer cadou, far dreapta renault megane 1 an2000
aseldmi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|||
marius2606 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 483 Joined: 16 October 06 ![]() |
Salut! M-ar interesa pe mine farul tau deoarece am in proiect sa imi pun lupe in faruri dar mi-a fost frica sa experimentez pe farurile mele, asa ca al tau ar fi perfect pentru asa ceva! Poți pune o poză cu farul? Și dacă e, mi-l trimiți prin poșta română?
|
--------------------
renault
megane
2002 coupe
- CL 10 ZCR
|
|
aseldmi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
poze o sa fac, eu prefer curier ca la posta ma pune sa il ambalez cu tot felu, cu ata ,in cutei cu foaie alba si nu ma inteleg cu aia de la posta defel, prin curier e 18lei transportu deoarece nu platesti ramburs ca nu imi trebe bani pe el.
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
marius2606 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 483 Joined: 16 October 06 ![]() |
Astept niste poze cu farul te rog!
|
--------------------
renault
megane
2002 coupe
- CL 10 ZCR
|
|
aseldmi |
![]()
|
scuze. lucrez la 60km de casa si nam avut timp, azi fac si it dau pm sa intri sa o vezi
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
hitune |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 16 December 11 From: calarasi ![]() |
pana la urma ai dat acel far?ca mie chiar imi trebuie,asta daca mai este valabil si eu nu vreau poze cu el ca exista o vorba "calul de capatat nu se cauta la dinti"
![]() din pacate nu pot sa dau PM ![]() This post has been edited by hitune: 4 Jun 2012, 17:56 |
--------------------
renault
megane 1.9dti
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:57 |