turbo, am schimbat turbo dar tot nu trage
![]() ![]() ![]() |
turbo, am schimbat turbo dar tot nu trage
andrei003 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane3
2004
|
|||
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Trebuie sa faci o diagnoza, posibil sa ai probleme cu injectoarele (partea electronica).
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
scutyeru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 27 December 11 ![]() |
Verifica senzorul "captor presiune".
This post has been edited by scutyeru: 6 May 2012, 11:41 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
Fara un clip te uiti ca pisica la calendar la ea.
Cum ai ajuns la concluzia ca trebuie sa schimbi turbina? |
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
andrei003 |
![]()
|
pai chiar s.a dus turbina..scotea fum albastru, imi arunca ulei pe esapament, si chiar asa a fost, axul avea un joc f mare..masina inca mai scoate fum dar ma gandesc ca e normal pt ca nu am curatat toba de esapament si inca mai este ulei acolo..
|
--------------------
renault
megane3
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Turbo pus este nou? Ca din ce povesteti tu acolo tare mi ca. .....
Cand se schimba turbo se curata conductele, intercooler, etc ...... Tu ai facut lucrul doar pe jumatate si acum iti pui intrebari .... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andrei003 |
![]()
|
nu este nou.. este reconditionat..ce ar trebui sa mai verific>?..sa ma apuc din nou de demontat si curatat conductele si tot ce tine de el?.
|
--------------------
renault
megane3
2004
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
la esapament final se simt gazele evacuate? sa nu ai depuneri pe esapament (faza patita la Astra 1.7); solutia: maxim a 3-a, turatie de lucru peste 3000
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Intrebare tampita: Nu ai garantie pe lucrare? Pe turbina?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
Cred ca nu e reglata turbina.Totusi doar un clip te va lumina.
|
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
EGR-ul l-ai curatat/verificat?
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
andrei003 |
![]()
|
da am verificat si pana la urma s.a dovedit a fi turbina de vina..un lucru nou e nou..m.am invatat mintea acum si am comandat deja o turbina noua..multumesc pt sfaturi totusi a mai ramas eroarea check injection..dupa ce montez turbina o sa ma ocup si de ea..am demontata toata conductele inclusiv intercoolerul, urmeaza sa le curat dar nu am reusit sa demontez egr.ul..
|
--------------------
renault
megane3
2004
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
Eu zic ca daca era reconditionata sigur nu era reglata...
|
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
marius36ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 21 September 09 From: Suceava ![]() |
@andrei003: Check injection apare din cauza unor tuburi de depresiune inversate(cele subtiri negre). La mine a rezolvat-o dupa test clip. Dar a ramas problema puterii, nu trage, chiar daca pe comp de bord nu mai apare nici o eroare. Mecanicul mi-a zis ca e debitmetrul de aer si atunci cand nu masoara corect, calculatorul seteaza niste parametri de siguranta si nu da voie motorului sa functioneze la regim. Mentionez ca si eu am schimbat turbina cu una noua acum o saptamana. O sa incerc sa schimb debitmetrul sa vad ce zice.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.9 dci 88 kW
2003 Grantour
|
|
rohelper85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 June 12 ![]() |
salut.. vreau sa povestesc ce am patit ca poate e de folos cuiva.. de ceva timp nu imi mai tragea masina la fel ca inainte, tin sa precizez ca am un 1.5 dci din 2003.. iar intr`o seara m`am enervat si i`am dat pana s`a plafonat si n`a vrut sa mai traga deloc si scotea f mult fum. din spusele unor prieteni, era turbina de vina. m`am dus la un magazin de piese auto import, am comandat turbina noua (14 mil) destul de ieftina made in germany. o monteaza un mecanic pe care`l stiam eu ... iar cand sa plec constat ca se accelera putin mai bine decat inainte s`o schimb. am fost la tester.. iar cel de acolo a zis ca totul functioneaza in parametri normali si ca nu stie ce ar putea sa aiba. mecanicul cand a schimbat`o, a curatat egr`ul, interculerul si mai putin tubulatura de la egr care erau infundate la propriu.. cu greu ne`am dat seama. bine ca n`am apucat sa mai schimb si altceva. si ca sa fac un rezumat.. cand schimbati turbina, curatati egr, tot ce tine de egr (tubulatura) si intreculerul..
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- B-11-BBr
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:34 |