Piese Motrio vs Piese de origine
![]() ![]() ![]() |
Piese Motrio vs Piese de origine
blanck |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane bicorp
extreme 2007, 1.5 dCi 85 cp
|
|||
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Eu am masina incaltata de la ei cu anvelope Motrio
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Motrio e un brand lansat de ei si piesele respective sunt(conform spuselor lor)o alternativa mai ieftina la piesele de origine pt masinile iesite din garantie. Cu alte cuvinte cat esti in garantie te spoliaza cu piesele alea de origine cand iesi din garantie daca vrei iti ofera si alternativa mai la jumatate de pret ca sa te tina de client si sa nu te duci la alte service-uri.
Cum poate sti placutele de frana Renault nu sunt facute de ei...sunt firma X producatoare de placute care in baza unui contract cu ei le furnizeaza acele placute si le branduieste cu Renault in loc de firma X. Si Motrio trebuie sa fie la fel...aceeasi firma X sau alta Y produce niste placute ceva mai ieftine...si le branduieste cu Motrio. Sincer nu cred ca sunt proaste...posibil sa fie ceva mai putin durabile ca cele "de origine" si cu un adaos comercial mai mic... |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:04 |