Becuri pozitie Laguna III, inlocuire, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Becuri pozitie Laguna III, inlocuire, sfaturi
giorgioand |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 12 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna III
2008
|
|||
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Nu cred ca trebuie dat jos farul. Pentru a schimba becul de la DRL ( care e in acelasi "tun" ) desfaci capacul de deasupra bateriei, apoi iese protectia din fata bateriei, dai jos capacul de protectie din spatele farului ( iti arata in manualul de utilizare cum ) si ai acces la duliile DRL si pozitie. E cam inghesuit, dar merge.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
SAVAGE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 22 June 06 ![]() |
Doar ce-am schimbat acel bec.Nu trebuie sa demontezi farul....ce idee este asta?
Problema este ca uneori din cauza caldurii degajate fulia se lipeste de soclu. Daca se intampla asa ceva este cam greu dar cu perseverenta si rabdare se face. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
INITIALE 2002 / PRIVILLEGE 1.5DCI 81KW 2009
- CT 81 LAG
|
|
giorgioand |
![]()
|
va multumesc.
un prieten de aici care are tot laguna 3, a vrut sa schimbe ambele becuri de pozitie si a mers la reprezentanta renault. si aia au zis ca e dificil, ca trebuie sa dea farurile jos sa puna becurile. inseamna ca l-au cam pacalit. eu am sa incerc in weekendul asta sa le pun eu. o zi buna. |
--------------------
renault
Laguna III
2008
|
|
Luko13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 21 August 08 ![]() |
Cei de la reprezentanta spun multe
![]() |
--------------------
Renault
Laguna3
2008/Estate/Initiale Paris
|
|
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
din ce stiu eu utilizatorul poate schimba doar becurile de zi (le-am schimbat eu si se poate...), pentru pozitii , xenon trebuie mers la reprezentanta. Nu ai acces la becurile de pozitie si trebuie dat jos farul....dar poate ma insel.
Nu stiu la cele fara xenon dar la cele cu xenon in carte zice sa te duci la reprezenta... |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
ORICE bec, deci si xenonul, se poate schimba de oricine fara sa dai farul jos. Ai acces la ambele faruri. Sa mai zic de astia din service cand mi-au schimbat un xenon si "au uitat" sa puna parghia pe pozitia lock?
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
r2d3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 4 June 11 ![]() |
Nu trebuie dat niciun far jos!!! Orice bec de la faruri se schimba cu farurile pe masina. Daca aveti maini iesite din comun (mari) atunci dati jos cel mult bateria pentru farul din stanga. Eu le-am schimbat pe toate: pozitie -> leduri, intalnire -> xenon, lungi -> Osram Nightbreaker, fara sa dau farurile jos.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 1.5dci
|
|
Luko13 |
![]()
|
Cat costa un bec xenon pentru Laguna3? Daca se arde unul este recomandat sa se schimbe amandoua?
This post has been edited by Luko13: 20 Apr 2012, 09:55 |
--------------------
Renault
Laguna3
|
|
giorgioand |
![]()
|
am schimbat aseara ambele becuri de pozitie. am pus niste leduri SMD si se vad foarte frumos, doar ca eu neavand xenon, ci halogen, lumina de la halogene e mai galbena decat lumina de la pozitiile astea. pricum operatiunea a durat cam 15 minute si nu a fost complicata deloc, noroc de userl PCS care mi-a zis ca se da deoparte laterala de la cutia bateriei. Multumesc inca odata.
mai am totusi o intrebare, aceste DLR sunt numai la cei care au xenon? sau ? pt ca la mine pozitiile se aprind doar cand am becurile aprinse, si nu am gasit optiune de dlr in meniul masinii. va multumesc |
--------------------
renault
Laguna III
2008
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Luko13 |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns Dantes! " E ieftin ca braga"!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna3
|
|
laguna3bz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 3 July 18 ![]() |
Scuze de reinviat un topic asa vechi...dar am stat si-am cautat si nu am reusit sa gasesc nici macar un video-topic decent despre cum ajunge la becuri sa le schimbi. Trebuie sa schimb doar un amarat bec de pozitie ca e ars (W5W). Nu am cautat doar pe acest forum ci am gugalit in general, precum si pe youtube.
Ati gasit pe undeva un tutorial cu poze/video care sa arate ce si cum? Eu sunt mai nepriceput de fel, imi trebuie indicatii complete ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 Dci (110Kw)
2010
|
|
augustinel64 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 5 February 07 From: la mal de mare ![]() |
asa se schimba https://www.youtube.com/watch?v=BMp2QRcGbNQ
This post has been edited by augustinel64: 10 Jul 2018, 08:50 |
--------------------
renault
laguna 3
2013 facelift gris platine 1,5 dci 110cp
- ct 64 ela renault clio symbol phase 4 1,4 8v 2007
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
becul de poziție e sub cel mare are acel soclu de plastic,tragi de el si iese afara,il schimbi si pui la loc,nu am văzut tot video de pe youtube dar ala schimba becul xenon,nu de poziție
This post has been edited by andru1973: 10 Jul 2018, 09:23 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
laguna3bz |
![]()
|
QUOTE(augustinel64 @ 10 Jul 2018, 08:48) QUOTE(andru1973 @ 10 Jul 2018, 09:23) becul de poziție e sub cel mare are acel soclu de plastic,tragi de el si iese afara,il schimbi si pui la loc,nu am văzut tot video de pe youtube dar ala schimba becul xenon,nu de poziție Multumesc amandurora! Am sa incerc in weekend! ![]() |
--------------------
Renault
2010
|
|
laguna3bz |
![]()
|
Mersi inca o data. A fost extrem de simplu intr-adevar, in 3 minute era gata. Partea principala era sa fi stiut cum sa desfac acel capacel, pentru ca inainte cand m-am uitat nu m-am prins ca e atat de simplu, doar de tras de el.
|
--------------------
Renault
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:10 |