Ori m-am prostit eu, ori ea
![]() ![]() ![]() |
Ori m-am prostit eu, ori ea
rhunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
2001 Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|||
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
O problema electrica intre UCH si incuietoarea de la sofer...
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
incearca sa ridici geamurile din butoane si nu din cartela, am patito si eu de cateva ori , nush de ce face asa,
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Probabil nu mai functioneaza actionarea pentru incuierea usii sofer.
Pentru rezolvare ar trebui sa ai ceva cunostinte de actionari electrice/electronice, sa demontezi panoul usii, apoi sa verifici daca comanda ajunge la zavor, respectiv daca functioneaza mecanismul de zavorare. This post has been edited by adi_ar: 17 Apr 2012, 18:34 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
aha, multumesc, prima data o sa verific daca se inchide dupa ce pleaca masina de pe loc.
ca e setata sa incuie usile, si o sa verific daca se incuie si usa mea. apoi o sa incerc sa ridic geamurile din butoane ![]() desi era o chestie cu care ma mandream si eu ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
|
nedelcu.andrey |
![]()
|
![]() :-?? Group: Members Posts: 102 Joined: 4 September 10 From: Giurgiu ![]() |
Cumpara un spray degresant si curata broasca de la usa soferului poate se rezolva asa. Ceva de genul am patit eu, dar cu portbagajul, se inchide toate bune si frumoase doar ca nu se mai incuia, usile se incuiau dar portbagajul nu...
ps. mai bn le cureti pe toate .. |
--------------------
renault
megane II coupe
- gr-91-stf
2006. 1.5 dci
|
|
AnduCT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 4 April 09 ![]() |
Vezi sa nu ai problema cu actuatorul ce inchide
![]() |
--------------------
Renault
CLIO V E-TECH
- -
2021
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
QUOTE(rhunder @ 17 Apr 2012, 18:41) aha, multumesc, prima data o sa verific daca se inchide dupa ce pleaca masina de pe loc. ca e setata sa incuie usile, si o sa verific daca se incuie si usa mea. apoi o sa incerc sa ridic geamurile din butoane ![]() desi era o chestie cu care ma mandream si eu ![]() daca ar si cobori din telecomanda ![]() eu nu am mai scos cardul din portofel de vreo luna ![]() tre sa l scot sa i schimb bateria in curand imi cam arata de cateva zile ca nu l mai detecteaza cateodata cand e in buzunar......greu de gasit si bateriile alea app incearca sa ridici geamurile din butonul de la portbagaj desi nu ar trebui sa fie vreo diferenta, sau cum spunea alti colegi de pe forum mai sus sa nu ai ceva cu blocatorul din usa, eu am patito din card de vreo 2-3 ori This post has been edited by sk0rpion: 17 Apr 2012, 20:38 |
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
pana sa te apuci sa demontezi fata de usa si alte cele verifica si mufa de pe stalp (cand deschizi usa se vede acolo unde este burduful de cauciuc) are un prost obicei sa oxideze contactele eventual da cu un spray de contacte. Daca nu se rezolva asa trebuie verificat tot circuitul pana in broasca sa vezi daca vine curentul acolo si daca ai curent in mufa din broasca atunci , broasca e defecta.
This post has been edited by mike12: 18 Apr 2012, 02:06 |
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Daca este asa este nasol.Eu ma bazam pe faptul ca daca o usa are probleme nu se va incuia nici o usa,dar vad ca se incuie chiar daca o usa are probleme,nasol de tot atunci
![]() La audi cand ai incuiat usile,daca te afli in masina si vrei sa deschizi o usa din interior nu se deschide,pe cand la reno,se deschid toate ![]() This post has been edited by rcosmin: 18 Apr 2012, 11:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu n-am avut Audi insa din motive de siguranta, parca nu-mi vine sa cred ca nu se pot deschide din interior (exceptand functia de protectie pentru copii - usile din spate).
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
In caz de accident banuiesc ca intervin alte...functii care deblocheaza usile(zic si eu),dar din ce am testat eu,masina parcata,eu in masina am incuiat-o si cand am dat sa deschid usile
![]() ![]() Acum 3 ani mi-am gasit geamul de la sofer spart,primul lucru a fost sa ma duc la portbagaj sa vad daca este inchis,si era inchis,de furat nu mi-au furat nimic,doar mi-au facut o paguba de 700 lei(geam spart) |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
faza cu imposibilitatea deschiderii din interior a usilor incuiate este si la alte masini. De ex. la masina mea se numeste "deadlock". Cand o inchizi cu acesta facilitate usile nu mai pot fi descuiate din interior.
Nu se poate aplica "deadlock" in timpul mersului sau cat cheia este in contact. Aceasta inchidere presupune ca nu mai este nimeni in masina (chiar sunt atentionari speciale sa nu lasi persoane/copii in masina cand o inchizi asa). Este folosita cand parchezi in locuri mai "dubioase". Macar daca tot vor sa intre in ea, sa se chinuie pe geam ![]() This post has been edited by Lex Luthor: 18 Apr 2012, 11:27 |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Iarna grea, gerul mare, a crapat izolatia si s-au rupt firele din manunchiul dintre stalp si usa... am intalnit la 2 masini, nu erau Megane, dar nu conteaza... una chia era in pericol sa ia foc, cand actionai geamurile se incingea tot cablajul din usa.
PS: Megane Prima nu cred ca are mufa pe stalp. De ex. la masina mea se numeste "deadlock". Cand o inchizi cu acesta facilitate usile nu mai pot fi descuiate din interior. PS2: La Megane se numeste "Super inchidere centralizata", disponibila numai in anumite tari. This post has been edited by 19vik: 18 Apr 2012, 11:36 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
rhunder |
![]()
|
deci am dus-o la baieti la service, au dat joc capacul de la usa, au curatat toate contactele, au curatat si apoi uns incuietoarea si cum naiba se chama ala.. actuator, sau cam asa ceva.
apoi a mers din nou ![]() sa vedem cat. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:05 |