filtre aer
![]() ![]() ![]() |
filtre aer
kretzookz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 2 facelift
2001 KzO-Renault Clio 1.4 8v
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
din cate stiu eu, ''batranii'' de pe forum au respins ideea asta... si acum tind sa le dau dreptate. daca o sa cauti un post vechi, o sa vezi ca aceleasi intrebari le puneam si eu acum cativa ani...
nu e un motor sport, e calculat in asa fel incat aerul care intra in motor sa fie suficient. + ca se umple de praf. putere nu o sa obtii la un motor de 75 cp doar cu un filtru. abia un chip tuning iti da vreo 7 cai, dar scade durata de viata a motorului... + ca e vreo 200 de euro (sau asa era). deci un filtru de 80 de lei nu o sa-ti ofere mai mult. This post has been edited by z_fdd bacau: 26 Mar 2012, 16:00 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ofera un plus de sunet. suna foarte misto la 4000 rpm cu pedala la podea si parca cu o idee trage mai bine in ture mici poate e placebo, dar trebuie amplasat neaparat pe admisie, daca faci traseu se pierde sunetul. asta la 1.2 si tinand cont ca vine vara si temp mari nu e prea indicat sa ramana asa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:13 |