Pielea de pe schimbator uzata
![]() ![]() ![]() |
Pielea de pe schimbator uzata
Mephistooo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 21 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|||
mihaicusapca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 March 12 ![]() |
mie...am schimbat 1 schimbator si 2 volane pe garantie
|
--------------------
Renault
Clio III
2008 Dinamique1.5 dci 86cp
|
|
Mephistooo |
![]()
|
Eu am fost la renault sa intreb de ce s-a exfoliat pielea de pe volan si mi-au raspuns ca de la transpiratie si de la soare si nu se schimba pe garantie, deoarece nu este vina masinii. Asa ca acum trebuie sa le repar eu din buzunarul meu...
|
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
|
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ce nesimtiti! Suna la Vocea Clientului ca iti schimba ei. Invoca si faptul ca atunci cand au ales pielea trebuia sa aiba in vedere ca in Romania este soare si ca oamenii au glande de transpiratie si in palme.
La mine volanul e in continuare fara probleme. S-a exfoliat schimbatorul dar era asa de cand am luat-o (am luat-o sh) |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
mihaicusapca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 March 12 ![]() |
nui lasa sa te duca cu vorba, asa au incercat si cu mine si tiam zis am schimbat pe garantie si volan si schimbator. toate se strica dintrun motiv...mai ales dc folosesti masina...altfel nu mai dadeau garantie
|
--------------------
Renault
Clio III
2008 Dinamique1.5 dci 86cp
|
|
Mephistooo |
![]()
|
o sa atasez si niste poze, zilele astea.
problema s-a intamplat dupa vreo 3 ani si jumatate si mai erau cateva luni pana sa iasa din garantie ( 4 ani ), iar la ultima revizie facuta la renault, unul din mecanici ma intreaba de ce nu am schimbat volanul si schimbatorul, cand masina era in garantie si eu i-am raspuns exact ce mi-a zis respectivul de la receptie si a inceput sa rada...., acum totul e prea tarziu, am reusit sa gasesc pe cineva care imbraca in piele volane si mi-a dat un pret de 250 ron ( pentru volan si schimbator ), acum intreb si eu, este mult?, cunoasteti pe altcineva? va multumesc pentru promptitudine. |
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Am vazut un tip pe forum(vezi la Bursa sau Anunturi permanente) dar e din Arad si facea niste lucrari foarte frumoase. Daca eram din zona cred ca ma duceam cu Megane-ul sa mi-l faca si mie.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 24 Mar 2012, 10:01 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Mephistooo |
![]()
|
multumesc, dar ma gandeam la cineva din Bucuresti...
|
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:11 |