Nu cupleaza in nicio viteza,cutie JR5,1,9 dci., Nu cupleaza in nicio treapta cutia de viteze
![]() ![]() ![]() |
Nu cupleaza in nicio viteza,cutie JR5,1,9 dci., Nu cupleaza in nicio treapta cutia de viteze
bigigi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 909 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
- BV 07 UDL
2006
|
|||
onu_sm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 09 From: Ploiesti ![]() |
Cred ca ambreiajul e de vina,probabil s-a rupt butucul de la discul de ambreiaj si nu se mai face cuplu motor-cutie.
|
--------------------
Renault/vw kafer
Laguna II-1.9 dci/ aircooled 1300
2003/1968
|
|
Liviu_pl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 29 August 09 ![]() |
daca spui ca ai si un soi de harait uita-te si aici aceeasi problema am avut si eu http://www.reno.ro/bucsa-canelata-planetar...na-t221806.html bafta
edit: deci cupleaza dar nu iti mai pleaca de pe loc fiindca nu se mai invart amandoua planetarele. This post has been edited by Liviu_pl: 20 Mar 2012, 22:41 |
--------------------
Renault
LagunaII
- PH 83 LGN
2005 1,9dci 101cai
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
tot la JR5, la mine a fost ambreiajul. kit ambreiaj + bucsa canelata + manopera.... bafta
|
--------------------
Renault
Laguna III
- BV 24 ___
2011 2.0dci
|
|
cosminbirla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 November 08 ![]() |
salut.du-te la mecanic si spune-i sa-ti dea roata de pe partea stanga jos si sa-ti schimbe siguranta de la grupul conic.si las-o mai incet cu scart-urile ca ale produce paguba asta.siguranta aia se potriveste de la orice inseamna renault.(aici includ si logan super nova solenta fie diesel sau benzina,nu conteaza)
This post has been edited by cosminbirla: 25 Mar 2012, 21:58 |
--------------------
renault
laguna 2
- GR 83 GOE
2001 1,6 16v 107cp
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 909 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Multumesc tuturor care mi-au dat sugestii !
Intr-adevar a fost bucsa canelata,cumparata cu 85 lei . Gigi |
--------------------
Renault
- BV 07 UDL
2006
|
|
mtanislav |
![]()
|
renault4fun Group: Members Posts: 24 Joined: 2 November 06 ![]() |
se schimba si cea stanga? ma refer doar bucsa? multumesc frumos, ma salvati de multe probleme. sau stie cineva daca planetara de la o laguna de 6 viteze se potriveste la laguna cu 5 viteze?
|
--------------------
renault
laguna II
2004
|
|
poetu_george |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 20 June 11 From: Bucuresti ![]() |
din ce am patit cu planetara ( la fel bucsa) pot sa iti zic doar ca e diferenta intre planetarele de 5 trepte si cele de 6 - alea de 6 nu au bucsa - din ce stiu eu
|
--------------------
Renault
Laguna II
- TX 1438 XC
2003 Preference
|
|
bigigi |
![]()
|
QUOTE(mtanislav @ 28 Mar 2012, 23:51) se schimba si cea stanga? ma refer doar bucsa? multumesc frumos, ma salvati de multe probleme. sau stie cineva daca planetara de la o laguna de 6 viteze se potriveste la laguna cu 5 viteze? Planetara pe stanga nu are bucsa. Nu sunt la fel, numai daca au aceeasi CV lagunele. This post has been edited by bigigi: 29 Mar 2012, 08:47 |
--------------------
Renault
- BV 07 UDL
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 12:13 |