parbriz spart, itp expirat.., cum rezolv unu fara celalalt..
![]() ![]() ![]() |
parbriz spart, itp expirat.., cum rezolv unu fara celalalt..
alex_maistoru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1995 - I
- DJ 05 ZOF
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Exista si optiunea sa iti faci un ITP provizoriu pentru 30 (60 nu mai stiu exact) de zile pentru remedierea problemelor.
Pentru a ajunge cu masina la service fara ITP, o poti duce pe platforma sau daca te risti putin o poti tracta (dar nu recomand tractata). P.S. Exista firme ce monteaza parbrize la domiciliu. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
glaser |
![]()
|
![]() rulăr Group: Members Posts: 215 Joined: 7 April 10 From: in your mind ![]() |
Sau iesi cu ea direct asa, la ora de virf ca sigur nu-ti face nimeni nimic. De unde esti?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2005
- IS-xx-WXP
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
QUOTE(glaser @ 17 Mar 2012, 00:06) Nui asa? Pai si hai sa mergem si fara permis, si daca tot circulam asa , macar sa nu mai facem ITP-ul niciodata. Fi amabil, daca tot ii dai sfaturi din aceste dai un sfat si ce sa faca daca il loveste cineva sau daca loveste el pe cineva sau daca il opreste politia. Tinand cont ca are parbrizul spart are sanse mari sa fie oprit. Daca tu faci asa ceva asta nu inseamna ca trebuie sa-le dai si la alti sfaturi de genul acesta. Dai dovada de o ignoranta maxima fata de de toti participanti la trafic si de oameni in general numai prin sfatul care l-ai dat. I-a gandestete putin la consecinte daca pleaca cu masina fara ITP si il opreste politia sau face accident sau orice alceva. In cazul acesta ce sfat ii dai? |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Da de ce domnu' TheSting dv ati fost perfect in viata? Puneti mana pe piatra si aruncati atunci...
@alex_maistoru. Puneti tati fundul in masina si vezi unde este cel mai aproape centru care schimba parbrize. Daca plimbi masina cu platforma prin Bucuresti te costa cat nu face itp-ul si parbrizul. Ai grija sa mergi cu atentie si sa nu faci accident. Militia nu mai opreste masinile cu una cu doua. Si pe urma du-te si fa itp-ul tot pe rotile ei. succes. Le; Este bine macar asigurarea la masina sa o ai ok in caz de doamne fereste. This post has been edited by mac1: 17 Mar 2012, 01:27 |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
glaser |
![]()
|
![]() rulăr Group: Members Posts: 215 Joined: 7 April 10 From: in your mind ![]() |
@TheSting, aveai chef de cearta. Eu ma refeream sa se duca asa pina la centrul de schimbat parbrize, apoi la ITP. Ce mama dracu', doar nu il puneam sa mearga de-acum fara ITP si cu parbrizul spart(desi cunosc vreo citiva care merg fara ITP si RCA de vreo 2 ani de zile si n-au patit nimic).
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2005
- IS-xx-WXP
|
|
alex_maistoru |
![]()
|
asta e si problema, ca pana in craiova unde e cel mai apropiat sunt 60 km si posibilitati tot sunt sa fiu oprit mai ales ca o sa fie capota de alta culoare si parbrizu facut praf.
e nevoie sa iau de la politie dovada tinand cont ca nu a patit nimeni nimic si nu a mai fost implicata alta masina? |
--------------------
Renault
Laguna
1995 - I
- DJ 05 ZOF
|
|
TheSting |
![]()
|
QUOTE(alex_maistoru @ 17 Mar 2012, 14:18) asta e si problema, ca pana in craiova unde e cel mai apropiat sunt 60 km si posibilitati tot sunt sa fiu oprit mai ales ca o sa fie capota de alta culoare si parbrizu facut praf. e nevoie sa iau de la politie dovada tinand cont ca nu a patit nimeni nimic si nu a mai fost implicata alta masina? Din pacate in situatia de fata nu te poti deplasa cu masina decat pe platforma sau tractata. Iti recomand sa o tractezi pana la ITP de unde vei lua un ITP provizoriu, apoi te vei duce fara tractare sau platforna (dupa ce ti-ai luat ITP-ul provizoriu) sa iti rezolvi problema cu parbrizul. ITP-ul temporar pentru remedierea problemelor este valabil 30 sau 60 de zile. Daca nu dispui de resursele financiare pentru a duce masina pe platforma, atunci o poti tracta dar trebuie sa ti cont ca vei fi la limita legi. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
itp-ul ala provizoriu este egal cu ZERO. ori cu foaia ai (de defecte gasite la masina la ITP),ori fara foaia aia se considera ca nu ai itp si tot iei amenda si ramai fara acte + ca mai si platesti ITP-ul ala cu "respins"
...mai bine fa cumva si schimba parbrizul (daca e chiar asa de praf,incit impiedica deplasarea pina la cel mai apropiat service)...sau cu o doza de nebunie scoate-l tu de tot si mergi fara pina la cel mai apropiat service,iar capota poate sa fie si de alta culoare. (eu am facut cu capota gri metal pe masina albastru indigo) ...in legatura cu "adeverinta" de la politie cred ca cel mai bine este sa intrebi la postul de politie ce si cum... |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
ITP-ul temporar pentru remedierea problemelor este valabil 30 sau 60 de zile. Daca nu dispui de resursele financiare pentru a duce masina pe platforma, atunci o poti tracta dar trebuie sa ti cont ca vei fi la limita legi. [/quote] daca te opreste politia si ii arati respingerea de la ITP iti dai singur amenda pe baza acelei constatari, se poate chiar retine certificatul, depinde de defectiunea pe care o ai, iar apoi faci ITPul numai la RAR nu trebuie sa astepti sa expire ca sa faci itpul inca ceva fara itp nu ai voie sa mergi cu ea nici macar tractata bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
@alex_maistoru, ai PM
Stima. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
alex_maistoru |
![]()
|
m-am gandit si eu la varianta asta, momentan am alta grija la masina de zi cu zi, laguna mai poate astepta desi imi pare rau de ea. Va multumesc tuturor, o sa revin cu rezultatele cand o sa rezolv.
|
--------------------
Renault
Laguna
1995 - I
- DJ 05 ZOF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:51 |