Probleme cu inchiderea centralizata, La Scenic II
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu inchiderea centralizata, La Scenic II
Tony14 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2004 Expression
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() Ai maini-libere. Cauta pe forum sa vezi cum se foloseste. La ce-ti trebuie s-o verifici daca ea se inchide? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Tony14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 12 ![]() |
Intentia mea nu e sa verific daca s-au inchis sau nu..prin simplul fapt ca am ATINS manerul usii,masina s-a deblocat
|
--------------------
Renault
Scenic
2004 Expression
|
|
Saptestele |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 10 January 12 ![]() |
Daca presupusul hot are cartela de la masina ta se deschide si la el usa la simpla atingere , daca nu are cartela poate sa atinga cat vrea manerul , masina nu se va deschide !
De la momentul inchiderii ai aproximativ 3 secunde sa verifici usa dupa aceea se va deschide ori de cate ori incerci. Masina nu are nimic , sistemul se cheama dupa cum zice si colegul R19 maini libere ( hands-free ) . |
--------------------
Renault
Megane Scenic
2004 Luxe Privilege
|
|
nosferatureno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 January 12 ![]() |
daca tot vrei sa te joci lasa cartela udeva dparte si incearca sa deschizi usa. Ps vezi ca nu actioneaza pe atingere, ( undeva in spatele manerului este un senzor IR). poti sa faci testul si tragand e maner fara sa actionezi senzorul
![]() |
--------------------
renault
scenic
2008
|
|
marianul2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 20 July 08 From: bucuresti ![]() |
eu am o alta problema cu inchiderea.nu merge decat sa incui masina.comanda pt deschidere o ia dar...nimic.din cand in cand se mai si deschide dar f rar.daca are cineva o parere...ms.
|
--------------------
renault
scenic 1,9 dti
1999
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Buna. A aparut si la mine o problema cu inchiderea si alarma.
Masina este cea din semnatura. Am alarma la ea si am observat ca becul din bord, cel rosu, dintre kilometraj si afisaj radio, ramane aprins mai mult timp dupa ce opresc motorul. Nu se intampla asa ceva, iar becul de la alarma, altul decat cel din bord, clipeste mult mai repede acum. Din cate tin eu minte, becul din bord nu se mai aprindea dupa ce inchideam masina, dar, sincer sa fiu, nu sunt sigur ca mare importanta nu i-am dat. ![]() Daca scot o borna de la baterie si o pun la loc, credeti ca-si revine dihania? Sau aveti alta parere? Multumesc foarte mult. |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:47 |