Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane II CC, Zgomote ciudate

blastocel
post 6 Mar 2012, 19:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut!
Sunt posesorul unui exemplar din modelul Coupe Cabriolet din 2005, 1.6, 16V si sunt super multumit de el (in general, pana acum 1 saptamana!)
De cand cu zapezile astea prin Bucuresti m-am trezit ca masina nu o pot misca deloc de cand sectorul 6 a fost ingropat in... utliaje inexistente de indepartat zapada.
Masina a stat afara (ca in nicio alta iarna) si de aici probabil problema mea.
Face un zgomot ingrozitor la orice denivelare, cor de greieri si parca simt ca acoperisul nu mai este atat de rigid ca la inceput.
Am fost la o celebra reprezentanta cu masina si raspunsul a fost previzibil: "ce sa-i faci asta e boala ei!" (identic ca si cu bobinele si plasticele schimbate pe garantie... de mult rezolvate)
Intrebarea consta in:
Oare vreun posesor de CC s-a uitat pe vreun manual de reparatie si a gasit modalitati de strangere a angenajelor sau alte proceduri care sa mai atenueze zgomotele?
Precizez ca 3 ani nu a scartait aproape deloc si atunci motivat de contorsionarea caroseriei prin craterele dintre stradute.
Va multumesc anticipat.
P.S. Orice parere e de bun augur, sfaturile chiar ma incanta!

--------------------
Renault Renault 2005 Megane II Cabrio
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 22:49
Dacia