Stergator spate original
![]() ![]() ![]() |
Stergator spate original
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
||
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
Attached thumbnail(s) stergator.jpg ( Size: 244.27k ) Number of downloads: 221 |
||
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|||
tykazs |
![]()
|
Aurel Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 09 From: Bucuresti ![]() |
pune lamela siliconica - stergator slim. Da perfect!
|
--------------------
Renault Megane
1.4 RL
- NT07BHH
Hatchback 1996
|
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
am vazut si cateva poze cu lama "aero" daca la model d-ala te referi, arata mai bine decat cel metalic, dar tot se vede bratul terminat brusc. Mi-ar placea ceva in genul asta, stergatorul sa prelungeasca bratul
Attached thumbnail(s) stergator_laguna.jpg ( Size: 100.25k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
tykazs |
![]()
|
da, inteleg... intradevar da f bine. Sa ne anunti si pe noi daca reusesti sa adaptezi ceva sau daca gasesti sa iti mearga de la alte modele
|
--------------------
Renault Megane
1.4 RL
- NT07BHH
Hatchback 1996
|
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
poate stiu posesorii de megane daca stergatorul original este tot din plastic si arata ca o prelungire a bratului
|
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
tykazs |
![]()
|
la megane 1 este doar asa cum il ai tu, nimic in plus! singura masca e cea de plastic ce acopera bratul stergator plus o masca mica ce acopera surubul. Cat despre lamela stergatoare, la megane 1 este expusa asa cum arata si la tine
|
--------------------
Renault Megane
1.4 RL
- NT07BHH
Hatchback 1996
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
La Megane 1 Grandtour, am brat stergator original si port-lama este identica cu cea de la Dacia MCV luneta, se completeaza perfect cu bratul si creaza un intreg.
Am cumparat un brat complet de MCV si am folosit port-lama+partea bucsata+capacul peste bucsa, bratul are alta forma la Megane si l-am folosit pe al meu. Bratul (prorpiuzis) original de Megane si MCV este 100% plastic, nu este metalic cu capac sau altceva. Eu aveam probleme la piesa bucsata. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:53 |