hayon zgomotos la denivelari, zgomot ciudat pe spate ..hayon..
![]() ![]() ![]() |
hayon zgomotos la denivelari, zgomot ciudat pe spate ..hayon..
daniLaguna2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|||
sergiu23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 29 January 11 From: Timisoara ![]() |
Salut. Vezi daca bine prins plasticul ce vine la hayon
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 57 LIV
2004, Dynamic 1.9 dci 120 CP
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
ai avut problema asemantoare ?.... plasticul de la hayon care poti baga mana sa tragi haionul in jos unde sunt si stopurile de pe haion din interior sa sti ca ,cam se misca nush cum pot sal fac sa sta de stat sta dar parca zdrangane unpic
|
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
acele plastice de pe hayon sunt prinse in clipsuri de genu ca si fetele de usi.Vezi da s-a umblat la hayon in serviceuri au tendinta de a nu le pune ca lumea la loc.Eu am mai avut zgomote din cauza suruburilor de la motorasul stergatorului spate care erau slabite(a fost demontat in service cand am revopsit hayonul)
This post has been edited by norby_puma: 1 Mar 2012, 21:43 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
asa am facut si eu am schimbat hayonul si cred ca nu lea pus bine ..ma poti ajuta cu o schema cum sa le desfac ca mie frica sa nu le rup .etccc ms
![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Da cu WD-40 in incuietoarea portbagajului. Eu asa am procedat si am scapat de niste zgomote, scartaieli.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|
sergiu23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 29 January 11 From: Timisoara ![]() |
Si eu am avut zgomoturile alea, am fixat mai bine si am strans suruburile cu imbus in stea si acum nu mai am nici o problema. La service niciodata nu strang ei bine....
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 57 LIV
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
aham dupa o iarna iti trbuie wd 40
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
....
|
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
sergiu23 |
![]()
|
Pana la urma ai rezolvat?
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 57 LIV
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
nu m am apucat duminika fac
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
sergiu23 |
![]()
|
Spor la treaba!
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 57 LIV
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
am despacut toate plasticele le am prins din nou
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
sergiu23 |
![]()
|
Sper sa fi scapat acum si sa nu mai se auda nimic
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 57 LIV
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
am dat cu wd 40 am pus plsticele la loc bine si nu se mai aude chear asa rau sa mai diminuat problema ... dar nu de tot nush ce poate mai fii.... am desfacut bancheta si m am uitat in porbagaj si am observat ca pe la buza de jos de la pragul porbagaj intra lumina asa .. si nu se uneste etans cu haionul .. nush ce sa fac o fii aia problema da am cheder la buza de la prag porbagaj si tot se vede lumina cand ma uit pe la bancheta din spate in porbagaj ....ce sa mai fac sa mai ridic buza in sus ? hayonul mai are cheder in parte de jos sub stopuri pe margine ca eu am niste gauri acolo ? se monta ceva?
|
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
am facut un test si tot se aude un zgomot la hayon in mers cand iau o denicelare.. nush ce sa mai fac ... ce poate fii cauza ce plastice sa mai demontez si sa montez la loc ....
![]() ![]() ![]() ![]() 6 Mar 2012, 22:08: up sfaturi ![]() ![]() ![]() This post has been edited by daniLaguna2: 6 Mar 2012, 22:08 |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
vezi sa nu fie amortizorul, daca nu ai amortizor bitubular, bate ca dracu.
|
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
2013 1.6 dci Bose Edition
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
ce amortizor bitutubular?
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
helppp...up pls
|
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Pune pe altul la volan si stai in spate sa poti identifica zgomotul, eventual te bagi si in portbagaj
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
am o banuiala eu la hayon de cand l am schimbat am observat ca in stanga si dreapta sunt niste orifici care cred ca trebuie sa fie ceva un plastic ma refer la buza hayonului exact unde e inchizatoarea dar in stanga si in dreapta sa eu am doar gauri
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Asa mi se parea si mie ca este de la haion, la denivelari ( chiar si mici ) imi batea de ziceai ca-i deschis. Dupa ce am umblat pe la balamale, chedere, plastice, m-am lasat pagubas pana am obsevat ca bucsele acelea de cauciuc din partea de sus a amortizorului erau praf! Amortizoarele erau in stare buna, asa ca am schimbat doar acele bucse, luate de la niste amortizoare vechi! Merita sa le verifici si tu, poate este de acolo...
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
amortizoarele sunt noi au cam 5000 km sunt made germany nu cred ca sunt de la ele...
|
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
la apartori plastice nu mama gandit ....se aud si alea in masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
nu am gasit rezolvare off...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
hmm....
|
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
la mine se auzeau zgomote pe spate in exterior,cand lasam unul ditre geamuri jos,s-a dovedit a fi de la placute frana,fiind uzate la cele mai mici denivelari atingeau etrierul...am si eu zgomotele din portbagaj dar nu mi-am dat seama de la ce...
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
stefan.nick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 February 12 From: Sebes ![]() |
Bucsile de la puntea spate cand dau sa moara incep cu un scartait... te lasa mai moale la inceput apoi incep sa bata zdravan. Incearca sa vezi daca nu e de acolo. Sper sa n-am dreptate.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCI, Dynamique, Estate, 120 CP
2001
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
si cum pot sami dau seama ca sunt bucsile de pe puntea spate ? sunt scumpe daca ar fii ele ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:50 |