PROBLEME, ZGOMOT IN STALPI
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME, ZGOMOT IN STALPI
bgd819 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 15 October 11 From: Toscana, Italy ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan 2 1,6 16v- 2005- privilege
megane 3 1,4 Tce -2011-privilege
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
bgd819 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 15 October 11 From: Toscana, Italy ![]() |
DE CATEVA ZILE , AM AUZIT ZGOMOT IN STALPUL LATERAL STANGA, EXACT CA LA MEGANE 2. AVETI IDEE CE ESTE DE FACUT PENTRU A REZOLVA PROBLEMA? NU VREAU SA MAI TREC PE LA RENAULT CHIAR DACA ESTE IN GARANZIE PENTRU SIMPLU FAPT CA LA MEGANE 2 AM FOST DE VREO 30 DE ORI PENTRU ACEEASI PROBLEMA, REZOLVAU PROBLEMA PENTRU MAXIM 2 SAPTAMANI APOI REVENEA ZGOMOTUL.
|
--------------------
renault
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
ce fel de zgomot?? pe unde in stalp ??
Cand o veni caldura desfac tot interiorul, il antifonez si il reansamblez! La mine a inceput sa vibreze si bordul ... dar cand oi pune evacuarea sport? Vibreaza toata masina? ![]() This post has been edited by caty2k: 18 Feb 2012, 10:34 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
bgd819 |
![]()
|
stalpul din dreapta mijloc, intre portiere, plasticurile alea!!
ma dispera , am sperat ca la noua generatie rezolva aceeasta problema dar... nu |
--------------------
renault
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
La M3 am vazut ca fetele de usa sa zdrangane, dar niciun caz plasticaraia de pe montantul B (cum se numeste acel stalp). Incearca un test empiric, loveste usor in el si vezi care plastic are alt sunet (ca o zornaiala ceva) si poate reusesti sa-l rezolvi. La service am senzatia ca vor pune placa cu "asa fac toate".
|
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
bgd819 |
![]()
|
da da da pai tot asa am patit si cu m2
exact nu stiu, dar tind sa cred ca stalpul dreapta mijloc. |
--------------------
renault
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.169 Joined: 13 October 06 ![]() |
Nu e din montantul B, e undeva in portiera dreapta, si eu m-am plans pe un alt topic, deocamdata nu am o solutie.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca zici ca e din fata de usa ... scoti fata de usa de pe masina si strangi suruburile. Ale mele erau desfacute si le-am strans la loc ... dar nu prea mult ca toate ce sunt tinute de suruburi sunt din plastic!
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
bgd819 |
![]() ![]()
|
Am fost astazi la RRO , vizita a decurs asa: prima persona de la mecanica, o persona in jur de 25-30 ani, facem proba pe strada , zgomotul se aude, ajungem la reprezentantza , intra inauntru , vine cu un spray si imi da la balamalele usei drepte fatza. Facem din nou proba, acelasi zgomot. Bomba acum urmeaza: imi spune el pe sub spranceana, uitamsu-se la usa si balamale :AUZI MASINA ASTA A FOST LOVITA PE APRTEA DREAPTA, I-SI DA EL SEAMA UITAMDUSE LA BALAMALE, CICA USA A FOST DEMONTATA
![]() ![]() ![]() Revin in seara asta cu restul informatiei , stiiam eu de ce nu vreau sa ma duc la ei, pt ca stiam ca nu se rezolva la ei, is cizmari nu meseriasi !! |
--------------------
renault
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
stai linistit ca acuma iti fac sa se auda si la stalpul din stanga ca sa nu ai probleme cu perceptia sunetelor stereo
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
bgd819 |
![]() ![]()
|
este garanzie masina are cateva luni , 4 luni
si daca sun la aia ce or sa faca? sunt satul si de ei!! |
--------------------
renault
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
daca inregistrezi cateva plangeri ai sanse reale sa se rezolve problema- daca nu... - e pe principiul romanesc - lasa asa, ca asa face toate - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
bgd819 |
![]()
|
pai stai asa sa vedem ce rezolva "meseriasi" de aici cu zgomotul, apoi merg mai departe !!
|
--------------------
renault
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.169 Joined: 13 October 06 ![]() |
Maine o las si eu in service, am un cheder de schimbat, si ma gandeam daca sa le spun si de greieras.
@Caty2k nu ma pricep sa dau fata jos, iar usa de coupe cred ca are 1.5m lungime ![]() U2.jpg ( Size: 279.73k ) Number of downloads: 881 LE: poza cu chederul, nu am idee cine/cum a reusit sa il corodeze in asa hal. This post has been edited by mircea_aq: 20 Feb 2012, 19:05 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu te sfatuiesc sa sapi un pic in legatura cu afirmatia meseriasului din service. La Meganeul anterior luat in 2007 de nou de la reprezentanta, la prima revizie am fost intrebat daca masina a fost lovita, evident am zis nu, nu am dat mare importanta celor spuse de mecanic. Asta se intampla cand el se uita in calculator, la care eu nu am avut acces.
In fine, la vanzare, am descoperit la Auto test in Vitan ca tot plafonul fusese chituit si vopsit, deci mecanicul ala avusese dreptate ca a fost lovita, inca o data zic, masina a fost luata de noua si niciodata nu fusese busita. (cel putin asa stiam eu). Nu e prima data cand aud de masini busite pe la transport , reparate si vandute de noi. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
bgd819 |
![]()
|
@dumit
o intrebare :cum as putea verifica daca intradevar a fost lovita usa? exista vreun tester ceva, care poate determina daca a fost revopsita sau are chit pe ea? am luat masina din service ,face acelai zgomot dar nu chiar asa de des,raspunsul lor a fost: am dat plasticurile jos de pe stalp, am pus mastic( cred ca ma scris bine) apoi ... m-am uitat si eu mai atent la aceea usa dreapta,intradevar se observa la balamalele usei spate dreapta urme , mai exact vopseaua este luata de pe suruburile care prinde portiera,iar in parte stanga era uniform. Intrebare : sa fie oara usa lovita si revopsita sau sa fie doar reglata usa din balamale? ![]() |
--------------------
renault
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Exista un aparat care masoara grosimea vopselei, din cate am inteles ea trebuie sa fie uniforma peste tot, pe toata caroseria, nu stiu unde gasesti asa ceva, banuiesc ca la orice service care are tinichigerie, in mod sigur Auto Test din Vitan are pentru ca eu acolo am facut constatarea.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
bgd819 |
![]()
|
Revin cu noi precizari.
Astazi am schimbat service-ul, am fost la Apan braila pe dig intre gl-br. Baieti forte meseriasi, dupa mai multe probe, pe macadam,denivelari, ascultari cu urechile la stalpi,usi, mers cu usa deschisa etc. A m avut norocul sa dau peste un domn pe nume RIZEA FANICA. A fost ffff interesat de acest zgomot si sa motivat ,a fost o provocare pentru el. Care a fost problema? Pe plafon sunt 2 traverse, una in fatza alta in spate, cea din fatza pe aprtea dreapta era desprinsa din sudura. Intrebarea mea este posibi; sa se desfaca de caroserie aceste traverse? Problema sa rezolvat prin repozitionarea si prinderea acesteia de caroserie. Durata vizitei de la ora 8.00 dimineatza pala la ora 16.00,deci 8 ore.S-au desfacut toate capitonajele,plasticurile de pe stalpi , plafon etc. Intrebarea mea ramane: ESTE POSIBIL SA SE DESPRINDA DIN SUDURA ,ACESTE PIESE DE CAROSERIE , CAND VECHIMEA MASINII ESTE DE 4 LUNI ,11 MII KM REALI. Bine ca sa rezolvat si asa !!! aviz celor care se confrunta cu o asa problema. ![]() ![]() 22 Feb 2012, 19:36: @ dumit : merci de raspuns, ai idee si ce pretz ar avea un astfel de test? as veni pana la bucuresti pentru a-mi lua de pe inima o intrebare !! a fost sau nu lovita masina in timpul transportului si revopsita?? ![]() This post has been edited by bgd819: 22 Feb 2012, 19:36 |
--------------------
renault
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
@bgd : poate te pot ajuta eu cu testul acela de vopsea. Lasa-ma sa ma interesez la serviciu si o sa iti dau un raspuns in legatura cu "testul".
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
bgd819 |
![]()
|
@ silk
merci mult , sunt tare curios daca a fost sau nu lovuta masina in timpul transportului . o zi buna!! |
--------------------
renault
|
|
dumid |
![]()
|
Cel care a cumparat-o a platit la vremea aceea (Ianuarie 2010) 340 ron pentru testare completa (frane, motor, cutie, suspensii,etc). Imi inchipui ca poti face doar testul de vopsea si costa mai putin.
Masina o luasem de noua de la dealer, cu comanda ( am vrut cutie automata si de obicei nu sunt pe stoc, cel putin la renault), nu de pe stoc, a durat 3 luni sa vina (probabil din cauza ca fusese busita si a durat sa o repare). Iti dai seama ce soc am avut cand am descoperit ca a fost chituita si vopsita, evident cumparatorul a avut ceva dubii insa m-a crezut si intrucat masina s-a prezentat perfect la toate celelalte capitole, nu a dat inapoi la cumparare. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
bgd819 |
![]()
|
din nou, buna ziua
dupa o "placuta" vizita in legatura cu acel zgomot din partea dreapta la nivelul centurii ,a plafonului etcc...lucruri pe care le-am descris acum ceva timp pe la cele doua service-uri Renault galati apoi braila,am sesizat urmatoarele "bucurii" 1-reauzul placut al aceluiasi ZGOMOT !!!! minune !!!!! probabil sa desprins din nou aceea traversa de pe plafon!!! intreband in stanga si dreapta am aflat ca acele nituri este forte probabil sa se fi desfacut, sa-si fi facut joc ... dca stai sa te gandesti este asa!! 2-problema, cei 2 prosti de la apan galati centura, mi-au reglat usile fata spate dreapta,reglate atat de bine incat sunt bagate rau de tot inauntru fata de linia caroseriei. INTREBARE: CUM SI CARE SUNT SURUBURILE DE REGLAJ A PORTIERELOR, PRECIZEZ CA SUNT FF BAGATE IN CAROSERIE !!! PENTRU CEI DE LA RENAULT : LASATI-VA DE MESERIE , SUNTETI NISTE CARPACI,AKOLO TREBUIA SA SE SUDEZE IN PUNCTE ACEEA TRAVERSA DE CAROSERIE, NUUUUUU NITURI!!!!!!! O DUMINICA PLACETA SI MERCI ATICIPAT PENTRI CEI CARE IMI POT OFERI INFORMATII!!! |
--------------------
renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:25 |