am pierdut singura cheie pe care o aveam, am pierdut singura cheie pe care o aveam
![]() ![]() ![]() |
am pierdut singura cheie pe care o aveam, am pierdut singura cheie pe care o aveam
radeon21 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 24 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1999/1.6 16v concorde
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Incepi prin a te felicita ca nu ti-ai facut 2 chei, ca ai economisit cativa roni, gasesti un hot, ii dai mai multi roni, ti-o deschide, apoi te muncesti o groaza sa schimbi contactul si butucul de la usa, si cel de la hayon.
Sau te duci la reno si pe o palariuta de bani iti face el cheie ![]() This post has been edited by R19/16v: 16 Jan 2012, 09:22 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Haide nu fi si tu rau ca si asa ia venit beleaua pe cap !
|
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Cam cu 110 euro iti face alta cheie la reno, am avut si eu o problema cu una din chei (nu se deschidea si inchidea masina) si prima varianta a lor a fost sa imi faca alta, dar am avut noroc cu siteul acesta ca este un topic de reactivare a cheii (mie nu mia mers smecheria desi am urmat pasi), le-am spus lor de smecheria aia si au zis aaaa da da da se poate si asa.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
Cu siguranta gasesti pe la astia care fac chei ,pe vreunul sa iti faca cheie dupa butuc. si atunci ori iti faci una cu chip noua care sa poata fi memorata in compul masinii,ori iti faci una oarba si platesti dezactivarea imobilizatorului pe la vreun mester.
|
--------------------
Renault
Megane II
2007
- Tm 47 BDY
|
|
radeon21 |
![]()
|
PROBLEMA E CA NU PREA STIU CUM SA O DESCHID....SI NICI NU STIU PE NIMENI AICI IN SIBIU SA MA AJUTE SA FAC CHEIA..
![]() |
--------------------
renault
laguna
1999/1.6 16v concorde
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai incepe si te intereseaza care geam este cel mai ieftin ... probabil ca parbrizul ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Am banuiala ca reno ii poate face una nou nouta dupa cartea de identitate.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta fara doar si poate ... eu cu o vizita la ei avand la mine actele as si incepe ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
De deschis o poti deschide. Ca o idee, daca poti trage putin un geam din fata in jos, cu ceva lung poti ajunge la butonul de inchidere centralizata.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cj77shv @ 17 Jan 2012, 14:55) De deschis o poti deschide. Ca o idee, daca poti trage putin un geam din fata in jos, cu ceva lung poti ajunge la butonul de inchidere centralizata. asta e parea ta dar nici macar nu ai incercat la masina ta sa vezi ca se intampla NICIODATA daca o inchizi din telecomanda nu se deschide din butonul de inchidere din interior crecanezi usa in partea de sus si bagi un fier beton de 6 indoit cu grija si tragi de clapetele de deschidere din interior de pe fata dar cum o mai incui la loc? inca ceva la renault este cel mai simplu esate in jur de 350 ron cheia cu tot cu cip sau daca nu ai curaj, cel mai ieftin geam este 50 ron(de pe spate ti-l dau eu, oricare) si ca sa anulezi imobilizatorul este in jur de 200 euro bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
Korea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 17 August 10 ![]() |
Sa iti spun ce am facut cand am uitat cheile in interior...poti lua o sarma mai tare si faci ca un carlig bagi si smulgi mufa din usa atunci cu 2 fire de la un redresor baterie pui pe pini aia pana nimeresti de la geamurile electrice si o deschizi
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|
radeon21 |
![]()
|
ms pt informatii....dar am gasit cheia.....de urgenta ma duc sa imi fac o copie...
|
--------------------
renault
laguna
1999/1.6 16v concorde
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hmmm.. Eu chiar am incercat. Dar eram in masina. Am inchis din cheie si am apasat pe butonul dintre scaune si s-a deschis.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:15 |