Naveta Bucuresti- Ploiesti
![]() ![]() ![]() |
Naveta Bucuresti- Ploiesti
alc2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar Intens
-
Flame red_K9K-648 Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pe acest sens nu stiu ce sa-ti zic, pe sensul Ploiesti-Bucuresti insa am un coleg la servici care face naveta cu trenul si nu l-am vazut vreodata sa intarzie. Ultima oara cand am vorbit cu el despre asta mi-a zis ca il ajunge cam 250 de lei abonamentul lunar la tren.
Alta colega face la fel cu masina, insa nu e prea multumita de traficul relativ aglomerat de la Baneasa. |
--------------------
.
.
.
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, de cand GFR s-a aliniat la standardele EU a crescut si abonamentul la 300. Intarzierile sunt aceleasi , zilnic cam minim 10 minute si maxim 60 .....tot standard dar non EU. Sincer iti spun ca la dus ,GFR nu a respectat never programul .
Partea proasta e ca din gara pana la job mai dau bani pe taxi ....mai putin ar fi daca-mi las masina in gara , dar.....nu e solutie pe termn lung . Merci oricum de interes . This post has been edited by alc2: 2 Jan 2012, 20:59 |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
-
Flame red_K9K-648 Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 2 Jan 2012, 20:48) Pe acest sens nu stiu ce sa-ti zic, pe sensul Ploiesti-Bucuresti insa am un coleg la servici care face naveta cu trenul si nu l-am vazut vreodata sa intarzie.... Asta cand nu se fura diverse sisteme de siguranta de pe traseu. Am si eu un coleg care face naveta Ploiesti-Bucuresti si a intarziat luna trecuta intr-o zi vreo 3 ore ca nu a mai circulat nici un tren datorita faptului ca au furat nu stiu ce elemente de siguranta de la trecerile fara bariera ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
drakuxxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 8 March 08 ![]() |
Mai este cineva interesat de naveta Ploiesti-Bucuresti?
|
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
dracu' .
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Dezgropator de topice ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Adica dracu' ... .
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
drakuxxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 8 March 08 ![]() |
aa, fac topic nou atunci.
|
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
betamax |
![]()
|
Faci pe dracu' .
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:53 |