Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[VAND] ORICE joc pentru ps3 si xbox si accesorii, true story

CucuBleg
post 28 Dec 2011, 17:33
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut gameri. Anuntul este simplu, sunt un gamer inrait si vreau sa ajut gamerii din romania. Va pot face rost de absolut orice joc doriti in foarte scurt timp si la un pret foarte mic. Tot ceea ce fac este sa il iau din magazin si sa il trimit in romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa imi trimiteti un email pe CucuBleg@yahoo.com cu numele jocului sau jocurilor dorite si eu va raspund cat de repede pot cu pretul fiecaruia. Stiu ca suna un pic aiurea dar va sugerez sa comandati intai un joc ieftin sau ceva sa va convingeti ca sunt serios. Preturile sunt foarte mici...la unele jocuri de ordinul a cativa euro, iar in magazin sau la baietii de pe internet in ro e 100 ron sau ceva de genul...eu chiar vreau sa fac o diferenta si sa va ajut. Deci totul v-a fi cam asa...imi ziceti ce joc/uri doriti, eu va raspund maxim a doua zi cu ofertele( jocul nou si second hand pentru cine vrea mai ieftin) stabilim pe care doriti si il trimit pachet in romania, dureaza in jur de 7 zile, transportul e ieftin...in jur de 1 euro sau ceva, depinde de greutate. Nu ezitati sa ma contacati, incercati si nu o sa va para rau, vreau sa ajut gamerii din romania pt ca stiu ca acolo nu prea sunt jocuri ieftine pentru console. Multumesc

--------------------
honda civic 2001 type R - sv 16 gho
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bubu782001
post 29 Dec 2011, 20:59
Post #2

Membru autentic

Salutare. Mai mult ca sigur am sa iti fiu client pe o platforma. Problema este ca inca nu stiu ce sa imi cumpar - xbox360 sau ps3 ?

Imi face cu ochiul kinect-ul de la xbox...insa imi diplace ideea sa platesc 50$ la M$$ anual sa joc online. Pe de alta parte PS3-ul ofera astea gratuit si in plus are si BlueRay.

Amandoua CLAR nu am cum sa le cumpar - pot suporta ideea sa imi dea nevasta-mea cu o consola in cap, insa nu cred ca as mai rezista si la a 2-a radmasa.gif

Ar fi o "solutie" sa incerc si o modare pentru joace pirat, insa pe de alta parte pierd destule chestii frumoase (atat la xbox cat si la ps3) - inclusiv garantia.

Daca tot esti gamer inrait, te rog frumos, spune-mi si mie ce mama naibi sa aleg?

PS. urmatoarea intrebare o sa fie ce joace poti sa aduci wink.gif

This post has been edited by bubu782001: 29 Dec 2011, 21:19

--------------------
Renault Clio 3 2007 - -
+
kum
post 30 Dec 2011, 16:43
Post #3

Banat

Group: Banned
From: Galati

De exemplu un Skyrim la pret ar putea fi cumparat?

This post has been edited by kum: 30 Dec 2011, 16:43

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
CucuBleg
post 2 Jan 2012, 17:35
Post #4

Membru incepator

pai depinde pentru ce vrei... xbox e mai bun pentru online, chiar daca platesti nah se merita, playstation e moca online dar ies astia din jocuri, e destrabalare. jocurile au acelasi pret si pe xbox si pe ps3. daca vrei neaparat blu ray i-ati ps3, daca vrei ssa joci online i-ati xbox. pot sa iti aduc ce joc vrei pe ambele console, eu il iau din magazin si il trimit. de multe ori sunt jocurile la reducere sau la 3 pt 2, atat cele noi cat si cele second. si pe xbox poti sa vezi filme/sport online, astea sunt diferentele.

skyrim inca nu e la oferta, e inca 40-50 euro dar uita-te si pe www.game.co.uk aici sunt jocuri moca dar sunt din Anglia, eu sunt din Irlanda, costa 2.75 lire transportul pana la mine.

This post has been edited by CucuBleg: 2 Jan 2012, 17:36

--------------------
+
stefan2008v
post 6 Jan 2012, 15:53
Post #5

Membru incepator

Salut - m-ar interesa niste preturi pentru jocurile XBOX 360:
- Kinectimals
- KinectSports Season 1
- KinectSports Season 2
- Penguins of Madagascar: Dr. Blowhole Returns Again
- Kung fu panda 2
- Sonic Free Riders
- MotionSports Adrenaline

Multumesc

--------------------
Opel Astra III 2011
+
CucuBleg
post 12 Jan 2012, 16:27
Post #6

Membru incepator

preturile la jocurile le vrei noi sau second? sau amandoua? va rog sa precizati cand postati:)

--------------------
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:58
Dacia