Temporizator stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Temporizator stergatoare
bebelll |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2012, 1,6 benzina, 16v, 110CP
|
|||
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
la fel si la mine..
![]() |
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
2016 Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^ Opel Combo 1.7 DTI 2010[B] |
|
SanKraN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 9 February 15 From: Bucuresti ![]() |
Salut, am intampinat si eu aceiasi problema, totusi daca dau pe stergere rapida si dupa inapoi pe temporizare merge..dar daca ii dau direct pe temporizare in orice treapta nu vrea sa mearga, stergatoarele sunt oprite. Ati dat de vre-o solutie ? Stiti care este cauza ? Multumesc!
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.5 dCi / 50kw 68CP
Gri Metalizat |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Cauza este apa adunata sub pabriz, si care in timp inunda motorasul de la stergatoare.
Curatati scurgerile sau pur si simplu indepartati tuburile de cauciuc, eu asa am facut. Oricum ca sa remediati problema trebuie desfacut motorasul. Acolo sunt niste lamele care fac contact, in functie de ce comanda primeste de la maneta de stergatoare. Era si niste poze pe sectiunea de Megane2. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
SanKraN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 9 February 15 From: Bucuresti ![]() |
Nu am apa pe acolo, tocmai mi-am schimbat flansele fata si am dat cu compresorul de a zburat toata mizeria de pe acolo, nu am vazut apa sa balteasca.. Curatz zilnic frunzele daca se strang si nu parchez sub copaci.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.5 dCi / 50kw 68CP
Gri Metalizat |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Iote de ce vorbeam eu:
Problema motoras stergatoare fata This post has been edited by dan22y: 5 Jun 2015, 10:43 |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
SanKraN |
![]()
|
Multumesc dan22y, dupa ce am citit toate paginile cu informatii mi-am programat weekend-ul acesta de lucru, sigur o sa am bratele la stergatoare intepenite si 0 extractor o sa am de furca:) revin cu update.
This post has been edited by SanKraN: 5 Jun 2015, 14:09 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.5 dCi / 50kw 68CP
Gri Metalizat |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 05:39 |