Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Becuri H4, ????

R19/95
post 19 Dec 2011, 21:01
Post #1

Membru

Group: Members

Salutare, intentionez sa-mi schimb becurile de faza pentru ale mele sunt total ineficiente si ma intereseaza niste pareri apropo de becuri h4, care ar fi cele mai bune din punct de vedere al vizibilitatii si raportul calitate/pret. Ca buget am 100 ron pt ambele dar se poate suplimenta la o adica. Multumesc anticipat.

--------------------
Renault 19 1995 1.8 Phase II
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TheSting
post 25 Dec 2011, 21:16
Post #2

Ofera respect pentru a primi respect !

Cele mai bune calitate pret sunt Philips iar cat despre xenon atata timp cat nu ai faruri cu lupa nu renteaza plus ca esti obligat prin lege sa ai si stropitori in bara pt spalarea farurilor asa ca este un cost mult mai mare plus ca xenon sub 300 ron eu unu nu am incredere ca nu este vb numai de cum vad eu si este vb sa nu ii deranjez si pe ceilalti participanti la trafic.
Asa ca iti recomand cu caldura Philips H4 au o raza buna de actiune durata lor de viata este destul de mare si sunt niste becuri calitate pret foarte bune.
Aceasta este parerea mea pur personala.

--------------------
Renault Megan II 2005/sedan
Ofera respect pentru a primi respect
+
mr_bombastic_dma_r19
post 26 Dec 2011, 03:19
Post #3

Membru autentic

From: Pitesti

adio xenoane, sunt mult mai proste decat un bec philips halogen, am avut trei instalatii de xenon, mai mult de un an nu m-au tinut, de cand am renault 19, numai becuri hella sau philips am avut, si nu mi s-a ars nici unul pana acum, nici macar cele de la stopuri, asa ca.... bafta!recunosc daca asa gasii un kit philips sau siemens xenon de fabrica, as lua unul pentru ca este de calitate, dar m-am saturat de chinezariile astea

This post has been edited by mr_bombastic_dma_r19: 26 Dec 2011, 03:19

--------------------
Renault 19 16V Cabrio - AG15DMA 1992 1764cmc 135Cp
Most Wanted
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st August 2025 - 13:05
Dacia