Probleme centralizata, merge inchiderea din cheie doar in interior
![]() ![]() ![]() |
Probleme centralizata, merge inchiderea din cheie doar in interior
alladdin205 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
kangoo
2001
|
|||
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
Salut! Daca ai fi cautat temeinic pe forum , ai fi gasit rezolvarea
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- Tm 47 BDY
2007
|
|
chiforescuo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 1 April 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am schimbat de 2 ori pana acum, si nu se sterge nimic , stai linistit colegu, dar incearca sa iei baterie buna , eu am luat prima data NOname si m-au tinut vreo 3 luni si am luat Sony si le am de 2 ani
|
--------------------
Renault
Laguna 1.1
- BH 3521 BP
1996 sedan
|
|
trc-robi |
![]()
|
![]() trc-robi Group: Members Posts: 15 Joined: 17 December 11 From: arad ![]() |
si eu,am avut,probleme,cu,bateriile,din,cheie,,,erau,slabe,si mergeau,doar cind eram la 1 metru de masina,si atunci apasam de vre-o 5 ori pina incuiam masina.mam suparat,mam dus in piata,,,am desfacut,surubul ala mic de la cheie,am scos bateriile,,erau 2 ,de alea subtiri,,le-am schimbat,si merge ,,si de la 5-6 metrii.nu s-a resetat,nimik
|
--------------------
renault
laguna
1993
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
asa e si la mine tot 2 sunt si leam schimbat prima data cu unele ieftine si nu prea batea apoi am pus unele bune si le am de un an si.........bafta
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
exov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 February 11 ![]() |
Si eu intampin o asemenea problema:inchiderea centralizata o fac doar de la butonul din masina.
Am un renault clio AF 1998.O am in posesie de un an.Initial reuseam sa deschid din telecomanda insa doar din apropiere insa acum deloc sau doar din cand in cand (o data la 100 incercari).Exclusa problema cu bateriile pentru ca am schimbat 3 randuri de la varta la sony. QUOTE(TM31BDY @ 18 Dec 2011, 09:17) Salut! Daca ai fi cautat temeinic pe forum , ai fi gasit rezolvarea ![]() Te referi la asta cand spui receptor de semnal?: 23122011166.jpg ( Size: 760.34k ) Number of downloads: 646 |
--------------------
Renault
Clio 2
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 11:55 |