Bec Far
![]() ![]() ![]() |
Bec Far
axyi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedane
2008 1.6, 16V, Privilege
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Cauta ca s-a mai discutat
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Vezi aici un tutorial cum sa iti montezi singur un kit xenon.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
axyi |
![]()
|
Am sa caut desi am folosit functia search inainte si nu mi-a gasit nimic legat de asta! Multumesc si ptr tutorialul despre instalare xenon:)
|
--------------------
Renault
Megane Sedane
2008 1.6, 16V, Privilege
|
|
viltvlad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 November 11 ![]() |
salut am trecut de la bec normal la xenon si este foarte ok, iti recomand
This post has been edited by viltvlad: 15 Dec 2011, 16:11 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008/Lux Privilege
- Cj-01-abc
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
si eu recomand sa ii zici politistului cand te opreste ce bine bate xenonu ...
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
mibuletz |
![]()
|
![]() MIB Group: Members Posts: 184 Joined: 22 September 08 ![]() |
Daca este far cu lupa si este reglat cum trebuie, nu cred ca sunt probleme.
This post has been edited by mibuletz: 15 Dec 2011, 16:28 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2013/1.5 DCI 110 / Bose Edition
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
probleme nu sunt, dar nenea garcea vede ca nu ai spalator montat si iti salta talonu si ca s ail recuperezi stai sa desfaci toata instalatia sa revi la lumanari... asa ca eu recomand un bec mai bun gen osram night vision + lupa aferenta farului si nu vei simti in veci nevoia de o lumina mai puternica...
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
axyi |
![]()
|
inteleg...pai lupa am.e megane sedane 2008! dar de chestia cu spalatoarele nu stiam..pai sunt o gramada de masini cu xenon/lumina alba care nu au spalator si nu cred sa fii avut probleme! adica...am impresia ca e o tendinta in crestere cu xenonul si nici jumate nu au spalator la faruri..anyway, depinde de politist oricum
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedane
2008 1.6, 16V, Privilege
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Legislatia spune ca pentru o instalatie xenon masina mai trebuie echipata obligatoriu cu sistem de spalare faruri si sistem automat de reglaj pe verticala a farurilor, iar farurile trebuie sa contina bloc optic de tip lupa.
Este adevarat ca majoritatea politistilor nu prea tin cont de aceste reglementari dar cine stie peste cine dai ... |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
shanefalco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 31 January 10 From: Oradea ![]() |
recomand Osram Nightbreaker Plus. pretul cam marisor,dar face toti banii!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
expresion 2007
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Mi s-a ars un bec Osram si a trebuit sa-l inlocui.
De fapt le-am inlocuit pe amandoua tot cu Osram, dar normale. Sunt multumit de rezistenta lor in timp dar lumina este la fel, adica slabuta. Asa ca am de gand sa pun si eu Osram Nightbreaker Plus fiindca am auzit pe aici ca sunt ceva mai puternice decat cele normale. Stiu ca trebuie sa pun becuri pe care sa scrie UV ca sa nu se incalzeasca peste normal farul. Am vazut de asemenea, prin far, ca in fata becului se gaseste un manson din plastic sau ceva de genul asta care pare firav la caldura. INTREBARI: (pentru cei care ati pus tipul asta de becuri) 1- Becul OSRAM Nightbreaker Plus poate sa topeasca ,,chestia" aia care vine aproape de capul becului, sau sa incalzeasca prea tare interiorul farului ? 2 -Becul OSRAM Nightbreaker Plus are UV ? 27 Apr 2012, 18:20: Nu-mi ziceti de xenoane ca NU MA INTERESEAZA . This post has been edited by cosmin_69: 27 Apr 2012, 18:20 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:36 |