Eliminat zdranganitul din stalpi
![]() ![]() ![]() |
Eliminat zdranganitul din stalpi
TheSting |
![]()
|
||
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|||
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
Tu-i ceapa lui, asta o fi sigur si la mine
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
ARAMIS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 7 March 07 ![]() |
buna treaba cu ala... la mine de multa multa vreme se tot aude o scartaiala din zona stalpilor parca... numa ca nu ii dau de cap...de la ce ar putea sa faca? am incercat sa "ung " un pic plasticaraia si nimic..pe dedesubt la centura nu vad ce ar putea sa fie. singura chestei neincercata ... sa merg cu plasticele date jos ..sa vad ce si cum
![]() This post has been edited by ARAMIS: 11 Dec 2011, 19:26 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- BR - - NKD
2003 hatch 1.5dCi 82>100 HP (Ph1) Authentique
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Eu am procedat, cum spunea un coleg in alt post, departat sau demontat acel plastic si aplicate cateva puncte de silicon sanitar.
Si acum este liniste. |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
- IF-03-VZL
2003
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
S-a mai discutat treaba asta nu inteleg de ce trebuia topic nou
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Membru nou - topic nou... problema veche de tot...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
A descoperit omul problema si rezolvarea
![]() @solidconvert, s-a inteles substratul ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
TheSting |
![]() ![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Nu stiam ca sa mai discutat aceasta problema dar cativa prieteniau venit la mine la service sa-le rezolv problema asta si m-au sfatuit s-o pun pe forum,am cautat sa vad daca a mai scris cineva de ea si nu am vazut nimic asa ca am facut un topic legat de acel zdranganit.
Imi cer scuze pt deranj nu am vrut sa supar pe nimeni deschizand acest topic si doar am vrut sa ofer o mana de ajutor. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Eu am rezolvat cu silicon cauciucat.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=988...dpost&p=2867867 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:27 |