Ulei in apã
![]() ![]() ![]() |
Ulei in apã
gAnY |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 6 February 10 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dCI 180 GT 4Control
2008 Renault Laguna II 1.9 dCI 120
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
La pejo-ul respectiv,prin dreptul locului unde se monteaza filtrul de ulei,trece si un circuit de lichid destinat racirii motorului?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gAnY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 6 February 10 From: Paris ![]() |
Habar nu am, tipul a reparat-o acum, seara.. cu o simplã lanternã si un patent. Nu am reusit sã determin traseul apei,..
Motorul este 1.9 td, sau cum naiba se numesc alea.. xd, xt oricum, este diesel. Din ce mi-am dat eu seama, initial a desfãcut colierul unui furtun mai gros, amplasat pe lângã filtrul de ulei.. Motorul asa aratã: 306xs_hdi_1119960079_moteur.jpg This post has been edited by gAnY: 1 Dec 2011, 21:42 |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dCI 180 GT 4Control
2008 Renault Laguna II 1.9 dCI 120
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Am patit si eu o chestie de genul acesta. Am mers la tara si cand am ajuns aveam ulei de doua degete in borcanul cu antigel. Problema a fost la garnitura care etanseaza corpul termostatului de blocul motor. Am desfacut si garnitura avea urme vizibile de uzura. Am pus
niste silicon si deocamdata vad ca bu mai am probleme. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:07 |