Motoraș ștergător parbriz
![]() ![]() ![]() |
Motoraș ștergător parbriz
Seby79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 3
2006, 1,4 98CP
|
|||
iulimlc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.857 Joined: 3 July 11 ![]() |
Te poti interesa daca merge pe de Laguna1 ph1 din 97. Daca da am eu unul la 150 ron. Detalii la 0727839375 sau mmmlcc@yahoo.com
|
--------------------
Renault
Megane 2
- ph 77 mlc
2004
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Si mie mi-a crapat saptamana trecuta. La Poliserv in Ploiesti mi-au zis ~1.040 ron + manopera. Revin cu un update dupa ce rezolv.
|
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
gabriel.onc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 August 11 ![]() |
pentru Seby79
daca nu ai rezolvat cu motorasul scrie-mi o adresa de mail sa-ti spun de un centru dezmebrari unde poti sa gasesti motorasul pentru stergatoare. am luat eu de acolo de pe o masina proaspat adusa cutia de viteze.... |
--------------------
Renault
Clio III
- OO-77-LTM
2006 1.6 16V Dynamique
|
|
cashluiza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 December 11 ![]() |
Buna ziua,
Am aceeasi prbl cu motorasul. L-am cautat peste tot. Gabriel, te rog, vreau si eu adresa de unde pot cumpara urgent. Multumesc |
--------------------
Clio 3
hatchback
2006
|
|
ilarie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 May 11 ![]() |
QUOTE(cashluiza @ 27 Dec 2011, 13:28) Buna ziua, Am aceeasi prbl cu motorasul. L-am cautat peste tot. Gabriel, te rog, vreau si eu adresa de unde pot cumpara urgent. Multumesc Dacă îți mai trebuie dă-mi de știre pe mail. Taman ce l-am demontat de pe mașina mea. A avut un accident așa că dezmembrez ce se mai poate. 400 RON cu tot cu ansamblu. Mașina e din 2008, și n-a prea fost folosit. Clio III 1,5 dci 2008 This post has been edited by ilarie: 3 Jan 2012, 10:01 |
--------------------
Renault
Clio 3
2008
|
|
petrolhead |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 October 11 From: Bucuresti ![]() |
Mai are cineva la vanzare vreun motoras de stergatoare ?
|
--------------------
Renault
Clio III
2007/1,5 dci 85CP
|
|
razvan03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 November 09 ![]() |
Salutare,
Si eu sunt in cautare de un motoras de stergatoare pentru parbriz. Daca aveti vreun pont va raman recunoscator! Am fost azi la service pentru ca nu imi mai mergea deloc, mi l-au desfacut si l-au curatat ( avea apa in el - probabil de cateva luni de cand am avut masina inundata) si acum merge pe treapta a 3a doar, si cand opresc stergatoarele raman pe pozitia in care sunt in momentul respectiv ( nu fac cursa pana la capat). Credeti ca se mai poate face ceva cu el? Ma gandeam sa-l desfac eu singur si sa mai incerc sa-l curat mai bine. Multumesc |
--------------------
Renault
Clio 3
- none
2006 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:18 |