schimbare bara de torsiune
![]() ![]() ![]() |
schimbare bara de torsiune
mpetrica27 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
kangoo
1999,benzina,1,2
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ai PM!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Sunt dornic sa aflu cum ai rezolvat problema ,pentru ca eu doar la service i-am dat de cap !
|
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
DieselDSL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 10 December 11 ![]() |
Cum ai rezolvat la service? se schimba pe bucati? Stiu ca altii au schimbat puntea cu tot.
http://homepage.eircom.net/~goconnor/rkra/rearaxle.htm |
--------------------
Renault
Kangoo
- TM
2000/1,9D
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DieselDSL @ 12 Dec 2011, 20:49) Cum ai rezolvat la service? se schimba pe bucati? Stiu ca altii au schimbat puntea cu tot. http://homepage.eircom.net/~goconnor/rkra/rearaxle.htm La service am mers cu masina 'intr-o parte ![]() deci am/au inlocuit doar o bara. Cam scump ,dar asta e . oricum mai ieftin decat o punte sh +manopera + nervi + eventualele nepotriviri ,ca la RENO IE MULTE ![]() |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
midenis76 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 9 February 08 From: dorohoi jud.bt ![]() |
iese cu autogenul
|
--------------------
renault
kangoo
2001 ,1.2l,16v renault kangoo privilege 1.2l 16v
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
QUOTE(midenis76 @ 4 May 2013, 20:50) Mejtere ! Oamenii intreba cum se poate rezolva o problema in mod civilizat-rezonabil ! Cum dreak crezi tu ca poti foosii autogenu" in parcare sau intr-un garaj de langa bloc ? De altfel te poti pune si cu BAROSUL pe ea si IESE de nici nu zic ca a fost acolo,dar dupa ce ai montat-o va trebui sa schimbi becurile de pe spate ![]() |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 10:43 |